Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nema sta da se cudis, na nasem Web-u nema para, a developeri/content provajderi/Internet (marketing) experti/whatever moraju od necega da zive. Hocu novac sada a ne za xx godina kada mojih yy.yyy poseta (mozda) pocnu da se monetizuju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ oui ...
inače bi cifra bila još veća ... Istok i ja smo prebacivali server sa DreamHost-a na MT preksinoć ![]() Inače MT je posle ovoga definitivno moj favorit ... progutao je ovaj "slashdot" efekat bez nesto preterano znojenja ...
![]() |
#13 |
Webeloper
Professional
|
![]() Hmmmmmmmmm slazem se apsolutno sa tobom. Mene vise pokrece cinjenica da je to nesto extra zanimljivo i da se je puno ljudi nasmejalo taj dan dok je trajala kampanja, a verujem da su napravili celu stvar za jedno popodne, tako da iz tog aspekta mi vredi FOR FUN !
![]() |
#14 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Svaka cast!
![]()
![]() |
#15 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 13.01.2008
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Iako sam znao za ovakav tip fake vesti, ovo je bio pravi pogodak.
Naime, veliki plus je bio sto je stranica izgledala kao Blic (sada vise ne) i sto je tekst price odlican. Svi kojima sam poslao neku vest su poverovali da je to istina. Jedva posle objasnio da je to sala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Pri tom je servis radio fantastično - pola dana sam pravio lažne vesti i nijednom nisam primetio bilo kakav problem. Jasno da to nije full dinamički portal već da je sadržaj skoro ceo statički, ali je opet odlično radilo s obzirom na broj poseta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Gruja, krajem jucerasnjeg dana su se osetila usporenja na sajtu, a da ne pominjem sto tracara.com nije radila juce ceo dan (verovatno zbog dns propagacije, ko sto nixa rece).
![]() |
#18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ ovo su cifre cak i sa tim problemima o kojima pricas ... spike na mt gridu je bio sumanut
![]()
![]() |
#19 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Nixa, ne omalovazavam cifre, samo sam osporio Grujinu izjavu - bilo je problema, sto si i sam rekao.
![]() |
#20 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Ok, verujem da je bilo problema, izgleda da se meni zalomilo da radi kako treba kad god sam probao. Doduše na tračaru nisam išao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nova zabava - rejting domaćih sajtova prema Netcraft.com | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 16. 09. 2006. 02:38 |