![]() |
#11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Mislim da nisam ništa preuveličao. Jednostavno sam rekao onako kako jeste. A čini mi se da sam to rekao i previše mirnim tonom za kriminal koji je u pitanju.
![]() |
#12 | |||
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.02.2006
Hvala: 1
33 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ako ponude nisu ni otvarane - što naravno predstavlja povredu tenderske procedure - opet imate slučaj. Nadoknada za uvaženu žalbu se po slovu Zakona vraća žaliocu, ali kao što smo već utvrdili primena Zakona je nešto sasvim drugo... Citat:
Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Uh to mnogo zavisi od tipa i velicine posla.
Kao tim jedne firme ucestvovali smo na nekoliko desetina tendera u srbiji u podrucju mreza. Dobili smo nekoliko tendera za manje agencije/firme, dok odgovorno tvrdim da smo trebali da dobijemo makar jedan za jedno uzasno veliku drzavnu instituciju. Nazalos jedan od direktora ima kuma.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() eh da da ne gresim dusu... i mi smo imali vezu al nismo bili kumovi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
A joint a day
Master
|
![]() Evo ukrako epiloga onog tendera što sam pominjao... Dakle, žalio sam se Evropskoj agenciji za rekonstrukciji i tender je poništen i raspisan novi(sve ukupno - tri dana od moje žalbe do raspisivanja novog tendera !!!).
Pošto su podaci javni, mogu da vam kažem i kakve su bile ponude i po kojoj ceni je posao dobijen. Ja sam ponudio da radim za 1100€, Helikom iz Užica (koji uzgred, nema ni jednu referencu, pa su mi malo nejasni) 1050€, a Irvas international iz Niša (koji je posao i dobio) - 1020€. Ovog puta je bilo i otvaranja ponuda i sve je delovalo O.K. (Inače je posao baš obiman.: Lovni turizam, ribolovni turizam, spomenici kuluture, manifestacioni turizam, ruralni turizam, on-line rezervacije, informacije tipa - zdravstvene ustanove, restorani, moteli, šlep služba, vremenska prognoza, putevi, vizuelne mape, posebna sekcija za odmaralište M.Sibinović - Rtanj, forum, pa tamo razne galerije, lekovito bilje, planinarsvo... Naravno, baza je obavezna.)
![]() |
#17 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.02.2006
Hvala: 1
33 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Izvanredno!
Znači ipak postoje institucije u Srbiji koje rade svoj posao valjano - evropske Institucije. Kako bilo, želim Vam sreću u sledećem izvlačenju. Ako budete imali još kakvih pravnih/proceduralnih nedumica, budite slobodni da mi se obratite na mail. Još jednom, sve najbolje svima vama koji učestvujete na tenderima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|