|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Ma mogu sledeci put da glasaju koga hoce, ionako se to nas nece ticati. ![]() Moguce je da se radi o nekom hiru, ali je sasvim legitimno da forum onemogucava odredjene profile korisnika ili korisnike sa odredjenih lokacija da dolaze. Obicno je to rezultat ucestalih problema koje ti korisnici prave. Najbolje je, ipak, pitati admine foruma za razlog bana pa je moguce da izadju u susret i omoguce pristup.
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Po toj logici sasvim je legitimno lupetati gluposti po forumima, a druga je stvar da li je moralno
![]() Ja se i dan danas secam jedne od retkih pametnijih izjava Vuka Draskovića iz mlađih opozicionarskih dana (verovatno su mnogi od vas tada tek prohodali ![]() ![]() "Ako te neko prevari - Bog ga ubio Ako te prevari i drugi put - Bog ubio i tebe i njega Ako te prevari i treci pit - Bog ubio samo tebe." Meni se čini, nevezano za ovo glasanje mada je i to već drugi put za redom, da smo ovde ispali ovce bar 10-ak puta zarad nekih meni nerazumnih ciljeva, razloga... da postoji Bog, naradio bi se ovde (verovatno je zauzet - ima valjda i većih grešnika) ![]() Aj, ode svo ovo u offtopic.
![]() |
#14 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() Rece mi kolega da je "proradio" bgdcafe... Toliko o tome
![]() Off Topic: Sto se tice evrovizije, ima ona poslovica "Selo gori a baba se ceslja"... Na kraju krajeva, niko i ne razmislja o kvalitetu pjesama, kao da je sasvim normalna stvar to sto je izbor bio unaprijed namjesten da pobijede flamingosi sa pjesmom koja kao da je pravljena za neki sou Jove Radovanovica... I ko sad od clanova oba zirija moze da se poziva na postenje i strucnost? A mi, kao, treba da navijamo za to da "nasi" varaju bolje od "njihovih"... :-| Ako ce kome biti lakse zbog toga, kad ja dodjem na vlast, njih osmoro iz zirija ce prvi uz zid ![]()
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa reseno da niko nece da ide EuroSong ...
![]()
![]() |
#16 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.11.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() "RESENO" je u kod nas promenljiva varijabla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() ma to resila cvrsta ruka "gosppodina" Tijanica... mislim da to puno govori
![]()
![]() |
#19 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Slazem se da je od dva zla trebalo izabrati manje. Medjutim, cini mi se da ako ne posaljemo nekog, dobijamo kaznu od 4 godine neucestvovanja.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
Njegova svetost kralj Crne Gore BORO MIRANOVIC mirotocivi | Miloje Sekulic | Opušteno | 13 | 10. 08. 2007. 13:29 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |