|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: DPT = forum za raspravu jezika, religije i nauke. I sporta ![]() (Valjda po uzoru na Alan Ford - Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.)
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 11. 09. 2009. u 23:03. |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje degojs za poruku: |
![]() |
#12 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Ne zaboravite (epiduralni) porođaj. |
![]() |
![]() |
"Hvala" nn.nn za poruku: |
![]() |
#13 | |||
član
Certified
Datum učlanjenja: 27.11.2007
Hvala: 10
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() Što se tiče naprednijih knjiga odmah na početku moram da pomenem sjajno napisanu kratku knjigu pod imenom [PHP, Design patterns] Pro PHP Patterns, Frameworks,Testing and More. Knjiga predstavlja odličan kratak uvod u naprednije stvari kao što su OOP, MVC, SSL itd. Evo "reprinta" teksta opisa za tu knjigu. Citat:
Poslednja izmena od holodoc : 14. 09. 2009. u 22:41. |
|||
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje holodoc za poruku: |
![]() |
#14 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Php i mysql razvoj aplikacija za web od Luke Wellinga i Laure Thomson sam cijenio iz jednog drugog razloga.
Naime svidjela mi se ideja da se samo u prvih 2-3 poglavlja zadrži oko osnova PHPa i MySQL-a i odmah se bacaju na praktične primjere i mini aplikacije u kojima se "peče zanat". Nema potrebe obraživati if(uslov) bla bla u čitavom poglavlju bez obzira da li je čitalac počernik ili ne. Kasnije koju sam god knjigu tražio da kupim bez obzira na tematiku, nastojao sam da barem malo podsjeća na ovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
novi član
Datum učlanjenja: 25.06.2009
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() O'REILLY PHP Kuvar, prava stvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koji bi mi hosting preporučili ? | misko_ | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 177 | 24. 01. 2013. 23:47 |
Sajtovi koje posjećujete svakodnevno | mangia | Opušteno | 11 | 14. 05. 2009. 17:42 |
google.co.yu preporučuje francuske feedove? | pcigre | Opušteno | 0 | 09. 04. 2008. 01:00 |
Nameravate li da ubuduće uplaćujete penziju? | Petar Marić | e-Business | 17 | 22. 05. 2007. 10:45 |