|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 9
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() vidi da spamer nije ostavio neki svoj security question, ili svoj e-mail za podsjetnik lozinke, ili nesto slicno, ukoliko na tom mejlu postoji takva opcija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Imaj na umu da neki mailovi cekaju na serveru i po 5 dana prije nego se vrati nazad...
U svakom slucaju baci zaglavlje da vidimo kuda je sve prosao i odakle je krenuo mail... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.09.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
![]() S obzirom da u folderu poslate poruke sada nema nijedna te sadrzine onda ce biti da je to sto ti kazes. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
stara koska :)
Professional
|
![]() Citat:
Bez brige. Mislim da ce sve biti OK. Promenom lozinke, mislim, si resio roblem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo je i off i on topic:
Sinoć mi bi dosadno te se zakačih za neki nezaštićeni wireless iz komšiluka, ukucah 192.168.1.1, ulogovah se na router sa admin/admin (!), vidjeh čovjekov adsl username (koji je pritom i mail adresa) a u source-u config stranice ladno bješe i password (D-link misli na sigurnost, kako ne)... Da sam htio, mogao sam produžiti put webmaila, čitati mu poštu i/ili ozbiljno zakomplikovati čovjeku život. Sad sam u dilemi da li da ga obavijestim da malo obrati pažnju ili da kuliram u fazonu "live and let die"? Mislim, svakako bih ga obavijestio da me ne grize crv sumnje kako će me optužiti za ovo ili ono, nijedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno... ![]()
![]() |
#6 | |
stara koska :)
Professional
|
![]() Citat:
Kod mene je, recimo, otkad je Telekom poceo da uz ADSL nalog daje WiFi rutere NAGLO skocila prodaja WiFi mreznih kartica. Dolaze ljudi - kazu, "...vatam neki signal...", a "siroti" komsija pojma nema da se ponekad i vise "dobrih kosija" kaci na njegov ADSL. Mozda Telekomovi strucnjaci kada pricaju na TV o razvoju interneta kod nas, misle bas na ovu "masovnu pojavu". ![]() E, ko zna zasto je ovo dobro.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Live and let other people die...
A mozda ce nekom taj nezasticeni wireless pomoci nekad ![]()
![]() |
#8 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sad, onako moralno-filozofski gledano, jesam li učinio dobro djelo ili "prekoračio ovlašćenja", što mislite? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Milorad Tošić
Certified
Datum učlanjenja: 11.04.2006
Hvala: 1
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() A da ti nemaš neki virus a? Aj skeniraj računar s nekim online skenerom...
![]() |
#10 |
expert
Grand Master
|
![]() ^ dobro pitanje
bice da si ucinio dobro delo prekoracujuci ovlascenja ![]() opet, smatram da je bolja varijanta nista ne dirati i/ili (samo) obavestiti vlasnika |
![]() |
![]() |
"Hvala" robi-bobi za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je ovo spam email? :) | GaVrA | Istine i zablude | 5 | 07. 11. 2010. 15:26 |
Google, vise naloga odjednom | metaphysic | Opušteno | 7 | 07. 08. 2010. 15:49 |
adsense pitanje u vezi naloga | apex | Marketing i SEO | 7 | 20. 10. 2007. 23:16 |
Ima li neko vise adsense naloga na istom kompu i ip-u ? | buksula | Marketing i SEO | 1 | 26. 09. 2007. 22:16 |
Razmena hosting naloga | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 02. 05. 2006. 19:59 |