|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
expert
Master
|
![]() Mislio sam na to da vecina firmi iz mog iskustva i iskustva kolega skoro uvek ponudi malo manju cifru od trazene pa iz tog razloga kazem da je bolje staviti malo vise od realne cifre da bi se na kraju doslo do zeljene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Everything is negotiable. Naročito kad se radi o parama. Što reče jedan moj prijatelj, što se pre navikneš biće ti lakše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Pavković
Qualified
Datum učlanjenja: 15.01.2007
Hvala: 42
16 "Hvala" u 16 poruka
![]() |
![]() Tvrd stav tipa 'ovo je ovoliko i tacka' moze samo da skodi i moze da urusi predhodno dobar (cim se stiglo do price o plati) utisak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Milos Matovic
Qualified
Datum učlanjenja: 29.05.2007
Hvala: 15
11 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Izgleda da smo se malo udaljili od konkretnog pitanja... elem, napravio sam korak i dao svoju ponudu a i cini mi se da je vec prihvacena tako da hvala svima na komentarima ![]() Zanima me jos jedna stvar, postoji mogucnost da se otvori predstavnistvo "pomenute" firme ovde zbog "lakseg" transfera novca i svih ostalih stvari... Jel neko imao iskustva sa ovim i da li postoje olaksice u poredjenju sa recimo agencijom!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nema iskustva, ali mi zvuči mnogo lakše osnovati agenciju/doo nego li predstavništvo. Mislim da u drugom slučaju ima mnogo više papirologije, ali možda grešim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 27.11.2007
Hvala: 10
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Iz nekog ličnog iskustva rekao bih da otvaranje agencije zvuči kao prihvatljivije rešenje u ovom slučaju zato što se time automatski otvara mogućnost nastavka saradnje sa drugim klijentima sa kojima je ostvarena dobra saradnja do sada putem angažovanja dodatnih zaposlenih. Drugim rečima ukoliko neka ugovorna klauzula ne insistira eksplicitno na tome da pravno telo (u ovom slučaju agencija) radi isključivo na projektima svog poslodavca ne vidim razlog zbog čega agencija ne bi zaposlila dodatne radnike da nastave saradnju sa ostalim klijentima, posebno ako su klijenti korektni i važni.
Što se tiče transfera novca mislim da zaista ne bi trebalo da bude bilo kakvih razlika kada je u pitanju prenos novca između registrovane agencije i predstavništva jer u oba slučaja set raspoloživih opcija za prenos novca ostaje isti. Poslednja izmena od holodoc : 28. 10. 2009. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.03.2008
Hvala: 0
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
http://alas.matf.bg.ac.yu/~mg94c18/s...ev-faq.txt.cgi |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Rookie za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Limit za podizanje para na osnovu Mat. troskova? | Peca | e-Business | 10 | 02. 11. 2008. 14:02 |
Trazim C# programera(m ili z.) | sourceto | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 19. 04. 2008. 19:09 |
Koliko para za ovakvo oglasavanje? | cvele | e-Business | 10 | 21. 03. 2008. 09:05 |
Trazim Web Dizajnera i Php Programera | turbo63 | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 12. 01. 2008. 10:54 |
Primanje para is inostaranstva, ima li promene | raindog | e-Business | 17 | 03. 10. 2007. 13:03 |