Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2008
Hvala: 13
512 "Hvala" u 1 poruci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E ovako drugovi moji...Planiram da u sto skorije vreme pokrenem sajt koji ce da ima dnevno vise od 1000 novih artikla iliti vesti. Problem je u tome sto ne znam za koji cms da se odlucim. Razmiljsao sam i da probam sam da napravim skriptu koja ce najvise da odgovara mojim potrebama ali mislim da je to dug i mukotrpan posao za koji mislim da nemam zivaca.
Sta mi je potrebno? Potrebna mi je najvise brzina kao i izdrzljivost cms, koji nece pokleknuti pod obiljem informacija. Malo sam istrazivao i nigde tacno nisam nasao preporuku za ovako veliki sajt. Koristio sam joomlu dugi niz godina i zakljucio sam da je ona za ovaj posao jednostavno troma. Wordpress mi se cini kao veoma lak za koriscene, ali me bas ta lakoca odbija. Dok drupal sam koristio najmanje i samim tim jos uvek ne znam sve njegove mogucnosti, ali mi se cini da je to jedan od najmocnijih CMS-ova. Sta mi preporucujete? Sta da odaberem? |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla + Drupal designer and developer | oksite | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 10. 2007. 22:13 |
Drupal kickstart | ppavlovic | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 04. 08. 2007. 15:15 |
Meniji i Drupal | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 17. 04. 2006. 22:33 |