![]() |
#11 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ne brate
uhapseni su jer je koordinisanom akcijom sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala i odeljenja za borbu protiv visokotehnoloskog kriminala u srbiji otkriven nov nacin neovlascenog organizovanja igara na srecu putem interneta |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Po tome kako je sročena vest, mislim da ih ipak terete za nelegalno organizovanje igara na sreću, plus utaja poreza. Poslednja izmena od mileusna : 24. 02. 2010. u 14:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.05.2007
Hvala: 35
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Situacija nije nimalo smešna... Momci mogu i verovatno će da robijaju, jer se bave affilate marketingom...
Ovo je wake-up call za ceo srpski Internet community i mislim da je najmanje što možemo da učinimo da dignemo frku oko ovoga. Ovo je vrlo lako mogao da bude neko od nas...
"Hvala" _eW za poruku: |
![]() |
#14 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Prvo treba videti da li ce biti podignuta optuznica i po kojim tackama, meni to idalje nije jasno iz ove vesti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Zamisli imaš adsense na sajtu, i igrom slučaja neka od tih reklama bude za kladionicu? Ni meni ova situacija nije nimalo smešna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Pa to je ono što je objavljeno kao vest - da su uhapšeni zbog organizovanja klađenja, pri čemu su samo radili affiliate marketing, a ne zbog utaje poreza. Šta je adsense ako ne vrsta affiliate marketinga. Isto dobijaš pare za svaki klik.
I ja mislim da će pre da ih optuže zbog poreza, ali mi je skandalozno ovo što mediji prenose - da možeš da budeš optužen za organizovanje klađenja zbog reklama na sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Mislim da senzacionalisticki naslov treba posmatrati iz ugla da su ovom odelenju tuzilastva smanjeni resursi ako se ne varam pa pokusavaju da skrenu paznju na sebe kao uspesnu instituciju. Jer realno, ovo odelenje radi par godina a nisu imali nijednu zapazenu akciju do sada.
Mislim da tu treba traziti objasnjenje naslova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
![]() |
#19 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ups ... sad mi je jasno zasto je Blues otisao na "usavrsavanje" u Miami.
![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" dinke za poruku: |
![]() |
#20 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hmm, ja bih na njihovom mestu tuzio novine... utaja poreza je jedna stvar i za to imaju svako pravo da ih hapse, ali nikako ne mogu da ih optuze za organizovanje igara na srecu, pa prema tome novine iznose neistinu i kaljaju im ugled...
ps. a stvarno su ludi da toliki novac primaju ovde u zemlji na licne racune..
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 24. 02. 2010. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uhapseni zbog Internet kazina | mileusna | e-Business | 129 | 16. 03. 2011. 20:26 |
Tužba zbog klevete na forumu | borstale | Opušteno | 44 | 31. 01. 2008. 13:47 |
Java Script bug u FF zbog doctype-a! | flash_back | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 10 | 07. 12. 2006. 23:42 |
Priča dana : Glavom u banderu zbog igrice | Mr.Paja | Opušteno | 17 | 25. 11. 2006. 20:52 |
Tužba protiv Exit-a zbog domena www.exitfest.org | Aleksandar Marković | Opušteno | 18 | 10. 11. 2006. 21:15 |