Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Naleteo sam svega par puta na ovu situaciju, prilično retko, i nisam uspeo da izguglam ništa smisleno na ovu temu, pa reko' možda neko može da uleti klizeći ovde....
Imam server (klasika lamp platforma) koji, dok jedna skripta trči (bilo da je cron ili webpage), zakuca server i ostale stranice na sajtu servira po 2 minute... ![]() Pretpostavljam da je nešto na Linux/Apache nivou, da treba negde reći serveru da alocira te resurse malo bolje... ![]() Mora da kažem nešto čoveku, riba me sve u 16 zato što mu moj (prilično zahtevan) skript zakucava server, pita me kako da popravi... ![]() Ako iko ima neku ideju gde se ovo podešava, bio bih mu/joj krajnje zahvalan.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
TV Program Skripta | djole1989 | Web design, Layout, User Interface | 4 | 30. 08. 2008. 22:42 |
PHP video skripta | Filip_B | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 13. 04. 2008. 09:41 |
Upload php skripta | Ministar | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 02. 2008. 08:32 |
cookies radi/ne radi | Marko_ | Sva početnička pitanja | 6 | 18. 10. 2007. 21:30 |
Da li postoji program ili skripta koja radi sledece... | chux | Programiranje | 1 | 29. 07. 2006. 20:50 |