e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Evo jedan primjer da su i Amerikanci glupi kao tocilo
Prije više od 2 mjeseca iskopam preko Google-a prodavnicu sa el. komponentama. Jedva sam našao te kontrolere i vidim da kod njih nisu nešto naročito skupi. Ukupna cijena 55USD + 60USD za dostavu. Platim sve to... Status pošiljke je nekoliko dana bio "waiting bla bla", lova skinuta sa Payoneer-a, na mail ne odgovaraju ni nakon 2 maila... Nakon 15 dana vrate pare nazad na karticu što mi je dalo znak da ili nemaju te dijelove ili ne žele da šalju u BIH. No danas (preko 2 mjeseca zakašnjenja) stiže "Invoice" sa mojom firmom kao naručiocem i roba je već na pola puta... Bolje da ne pomišljam šta će biti kada dođe na carinu.. Niti je moja firma poručila te dijelove, niti je platila, a jednom kad uđe u mašinu ko zna šta će biti... Vjerujem da će za koji dan povući pare ponovo (ako to uopšte mogu)... Sad sam im j**** majku majčinu... Da ne pričam što sam dijelove poručio na 20 drugih strana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evo meni je upravo uspešno okončana kontrola u D.O.O. i nije bilo nikakvih problema. Hosting servera plaćam karticom i radim upravo ovo što je McKracken rekao, knjigovođi priložim odštampan račun uz izvod iz banke vezan za tu transakciju.
Naravno, verovatno zavisi i od osobe koja vrši kontrolu, na koju nogu je ustao i slično, ali u mom slučaju nije bilo problema. ![]() |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Plaćanje na Sedo.com? | pcigre | Domain Name Service (DNS) | 5 | 28. 05. 2008. 16:07 |
Kako setovati stranu za plaćanje preko Interneta karticom? | Sasa | Marketing i SEO | 8 | 03. 09. 2007. 09:25 |
O oglašavanju putem Interneta u Politici | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 10 | 04. 10. 2005. 11:51 |