|
![]() |
#1 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Pozdrav pre svega,
radim za sebe jedan nov sajtic.. vec sam ga "predstavio" na jednom forumu, ali odgovori nisu bili u skladu sa ocekivanjima.. ukratko, u pitanju je koncept verzija sajta, ali recimo da sam posustao sa idejama, nema puno elemenata na sajtu pa ce svaki predlog/ideja vise nego dobro doci ![]() ovako, neke zamerke vec postoje: - mali width stranice od 450px // nazalost nemam dovoljno elemanata i textova za baratanje, iz cega logicno nastaje mali width na ustrb dizajna - style sheet // mozda "malo" predefinisan ![]() ![]() --- ideja i realizacija je originalna, jedino sto sam "capio" je slika ribice na prvoj stranici i animaciju trafki za flash.. slicice naravno nisu moje, ali jbg, nemaju copyr na sebi ![]() na "paketi" stranicama scritpa koja obavlja nazad funkciju je sa hosta011 i cimnuo sam autora cisto da vidim dali je ok // jbg, ipak se neko cimao --- ukratko, zanemarite text i portfolio stranicu... te stvari ostavljam za kraj. Konktetno me interesuje sta bih mogao da dodam/izmenim na stranicama za web pakete a da sacuvam osnovne principe preglednog i jednostavnog sajta, laganog za ucitavanje... mozda da se uradi neki graficki prikaz 2-3d paketa ili nesto slicno.. stvarno sam "ono" ostao bez ideje pozdrav --- edit: he, zaboravio sa da postujem link na sajt. ![]() Poslednja izmena od flash_back : 23. 04. 2006. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() he, doslo je izgleda do "malog" nesporazuma...
daleko od toga da sam lazov ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ups, sorry... ja više i ne idem na druge forume, na zonu odem jednom mesečno. BTW, to i nije tako dobra ideja da se ostavi poruka na forumu, naročito ako treba nešto hitno. Postoji mail, postoji kontakt formular, postoji order formular. Ali neću da budem
![]()
![]() |
#5 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() ma bitno je da smo se mi "nasli" i da sada [valjda] mogu mirno da spavam
![]() ![]() edit: dali moze da se sredi neki čin preko reda ![]() Poslednja izmena od flash_back : 24. 04. 2006. u 06:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() naravno da ne
![]() piši pametno - DevProTalk Off Topic: ovo da se doda u slogane
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |