|
![]() |
#1 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @twix: pa da, evo na toj stranici, ako isljucim mreznu konekciju na kompu, vise ne radi. Kliknem Run i nista.. A ako je OK veza sa netom, onda radi.
Ma dobro sad, nije ni strasno toliko sta god da jeste, jer ima u opcijama da se isljuci. Pomenuo sam usput Chrome ionako..
![]() |
#2 |
Web designer
Professional
|
![]() ma da, nije mislim toliki problem detektovanje jezika na kome je pisan sadrzaj na stranici, verovatno ima vise nacina, veci je problem pracenje svega i svacega, pa i svakog naseg koraka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Citat:
A ti se posle brani, i dokazuj da nista pogresno uradio nisi...
![]() |
![]() |
#4 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Konkretno na ovoj stranici imaš <html dir="ltr" lang="sr">. A možda su razvili i neki algoritam za prepoznavanje jezika, ne bi me čudilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^Pa nije samo DPT, to sam samo naveo kao primer, vec su ljudi testirali sa raznim stranicama trazeci kako da iskljuce jer je naravno bilo slucajeva gde je potpuno pogresno identifikovao jezik, itd. Ima nekoliko tema na StackOverflow o tome..
Ima u opcijama da se iskljuci, sad sam pogledao malo.
![]() |
#6 |
Web designer
Professional
|
![]() ^ pa kad odete na google translate i prebacite na auto detect sam detektuje jezik kojim je nesto napisano, tako da ne vidim problem da chrome language bar ima slicnu funkciju na osnovu koje ponudi prevod? + ovo nema veze (recimo) sa pracenjem kretanja @real life. Inace lang moze da predlozi nasumicno na osnovu zemlje/IP adrese odakle korisnik dolazi, i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ^Pa nije u tome stvar, gde si ti, citaj pazljivije, nego sto zna da je stranica na tom i tom jeziku.
Ljudi su uklanjali sve, pa im je opet identifikovao jezik na stranici? Kako prepoznaje, ako ne salje url ili stranicu u Google?
![]() |
#8 |
Web designer
Professional
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
dinosaurus
Master