(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Java?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Veruj mi menije jako lepo. Ne radi se o pesimizmu, ali mi idu na zivce teske konstatacije i velike ideje neutemeljene u realnosti.
Probaj jednom razvoj malo ozbiljnije i videces koliko price o "cross platform" i "pises jednom radi svugde" ne funkcionisu. Ko u to poveruje, bazira svoje znanje na novinskim clancima i "pipe dream" rezonovanju. Teske i komplikovane stvari su teske i komplikovane. Da nisu takve, bile bi proste i lake. I radio bi ih svako ko kupi laptop u supermarketu. ![]() Jedan od najvecih problema trenutno je upravo sto mnoge stvari pocinju da se resavaju alatima i tehnikama koje su apslutno neadekvatne, ali su naduvane kao resenje svega. Doduse, to meni zivot ponekad olaksava jer kad genijalci zaseru stvar, lakse je debelo naplatiti da se to uradi "the proper way" ![]()
HuxleyDev Poslednja izmena od McKracken : 29. 03. 2012. u 16:07. |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje McKracken za poruku: |
![]() |
#6 |
Mister
Master
|
![]() @ivanet
Druže, nemoj da se ljutiš ali ti si meni kao onaj Don Kihot. Večito u borbi protiv vetrenjača ![]() Pogledao sam malo pre teme koje si ti započeo. HTML5 - buducnost web igara? Invest in web start Pretrazivac na nesto drugaciji nacin Pinterest - bomba prilika Naslovi su ti kao prva strana Kurir-a. Pompezni, bombastični a znanje i iskustvo ti je u najmanju ruku "neprovereno". Zar ti nije dosadno da se iz teme u temu ubeđuješ sa celim svetom? Prvo većina ljudi ovde su, rekao bih, dosta stariji od tebe, a drugo, daleko iskusniji, sa uspešnim projektima i godinama rada iza sebe. Zar stvarno misliš da ćeš ubediti sve?
4 članova zahvaljuje kickloop za poruku: |
![]() |
#7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Gde su, sta rade.. sirNemanjapro?
"Hvala" MorenoArdohain za poruku: |
![]() |
#8 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() html5 nema buducnost. za 1000 godina - nitko ga se nece sjecat.
![]() |
#9 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 19.09.2011
Hvala: 15
9 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() offtopic: Pozdrav za tetka Miru!
|
![]() |
![]() |