![]() |
#21 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ma da, ali opet auto skole nas biju po usima upravo zbog tih dezinformacijama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam tek u Beogradu skontao da bi auto bio korisna stvarčica
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ha ha pa jeste ali opet vredi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Skoro je jedan moj prijatelj, koji se izuzetno razume u tu oblast, računao da je po Beogradu skoro isto košta održavanje automobila (cena samog automobila, benzin, delovi, tehnički pregled, osiguranje, porez, ...) kao i vožnja taksijem. Taksi je ispao tek neznatno skuplji, ali zato ne razmišljate o nekim stvarima kao na primer koga ćete da ubijete ako vam ukradu auto (kao nekima odavde)
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Beogradski taksi? Ja sam prvih par dana dok se nisam navikao na gradski plaćao min 900din dnevno taksi da bi samo došao do kancelarije i vratio se do stana (uz obaveznih 20% popusta na telefonski poziv koji sad hoće da ukinu). U Novom Sadu za 1000 din možeš da se voziš ceo dan ![]() Kasnije kad sam pohvatao linije: 1. putešestvije me je koštalo 100 din dnevno, da sam kupio markicu i manje 2. stizao sam isto brzo kao i taksijem, ne pitajte me kako ![]() Taksi je uvek tu kad treba stići negde jako brzo ili nisi siguran gde ideš i kojim linijama možeš da dođeš (što se meni redovno dešava pošto ne znam grad).
![]() |
#26 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ilija, Beogradski taksisti imaju njuh kao ajkule, odmah provale da nisi iz Beograda.
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Btw, Novi Sad je uopšte jeftiniji od BG. Mora da je to zbog tih troškova tansporta ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Kad smo kod beogradskih taksista, u pocetku su me drali, ali kasnije sam prokljuvio da ne treba da strcim. Posle je bilo lakse. Jedan mi je ostao u lepom secanju, tip je bio poseban, lepo se ispricali usput, pogodio sta sam u horoskopu, ukratko, prosto me procitao. I naravno, pozeleo lep provod u BGDu. Na kraju je tako i bilo ![]()
![]() |
#29 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() @blues: mislis da nije isti slucaj sa novosadskim takstistima? Posebno oni sto se vrzmaju oko zeleznicke stanice umeju da oderu, ali to njihovo dranje svodi se na ~300 din, posto kuda god da te vozi, ne moze da nakuca 300 dinara
![]()
![]() |
#30 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Ovi naši su profesionalniji, prvo odrede cenu pa tek onda dokle će da te voze.
Čak sam čuo i za priču da je neki stranac uhvatio taxi na štajgi, i rekao vozaču da ga vozi na aerodrom. Ovaj nije imao dovoljno goriva za vožnju do Surčina i nazad, pa ga je odvezao do sajma i rekao "Evo ti ga aerodrom, tamo dole je check-in". Naravno, naplatio mu je kao da ga je vozio do aerodroma. Par puta.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zene, kola i laptop | Ekvador | Opušteno | 25 | 25. 08. 2010. 16:38 |
Audio za kola | cvele | Opušteno | 4 | 02. 04. 2007. 17:16 |
Kako to radi Kola | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 21 | 10. 09. 2006. 18:30 |