![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Za ovu temu me inspirisao Bluesmanov citat za one Švajcarce programere "koji zamislite imaju radno vrijeme" i Dinketov komentar kako je kompajlirao nešto preko mobilnog direktno sa svadbe. Veliki broj kolega imam i na IM-ovima i otprilike znam kakav nam je zajednički tempo, mimumum smo svi online po 12h dnevno (ispred ili u okolini monitora, svejedno), uključujući i vikende. Zatim spavao sam na gajbama kod cjenjenih kolega Dragana Babića, Nixe i Aleksandra Ilića i jasno vidio da ljudi imaju isti work | life lifestyle kao i ja, uz neznatne razlike -- npr. Nixa radi u gaćama i potkošulji, dok ja preferiram pidžamu i potkošulju
![]() Uglavnom, kao sto samo naslov kaze, dokle vise majku mu. Jel ima neko neke prakticne savjete kako radni dan svesti u neke normalne okvire. Ajmo ova GTD ekipa McKrack, Ilija, Dragan, sta kaze to cjenjeno stivo po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dokle ? | deda | Istine i zablude | 22 | 23. 11. 2009. 15:23 |
Studenti i radno iskustvo | Milija Veljovic | Opušteno | 42 | 02. 09. 2008. 02:02 |
Konkurs za radno mesto PHP Developer | Biser Holding | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 25. 03. 2008. 22:32 |
MySQL: Više tabela, više baza ili? | Ilija Studen | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 22 | 22. 10. 2007. 23:24 |
Da li je balon 2.0 pravo vrijeme za start novog biznisa? | mungos | e-Business | 14 | 28. 03. 2006. 20:21 |