![]() |
#21 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Jok, Marc Andersen (ex Netscape)
http://en.wikipedia.org/wiki/Ning |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
myspace je stvorio Bog da bi dokazao da ipak nije pogresio kad je stvorio profi dizajnere... jer bez njih bi ceo net onako izgledao... ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() ne znam sta vam nije jasno u vezi majspejsa. glavna je fora sto ga koriste poznati, a gde su slavni tu su i njihovi fanovi... uspeh je jednostavno zagarantovan. to sto se oni posle medjusobno "socijalizuju" je manje bitna stavka
![]() sto se srpskog spejsa tice tacno se moze videti svest ljudi odavde sta je to uopste internet, jer je pola reci koje ostanu po komentarima trebalo da zavrsi u privatnim porukama. internet je i dalje nesto na sta se ide i nesto sto je kompletno odvojeno od svakodnevice. sumnjam da vecina tih ljudi u RL (@blues: real life ![]() Off Topic: video sam ning pre par dana. super je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Ja prosto moram da se još jednom osvrnem na originalne Varagine postove, koje smatram za remek delo u okvirima domaće blogosfere (naročito prvi post). U kontekstu priče o muško-ženskim odnosima, "potraga za neobaveznim adult situacijama", "funkcionisanje po principu konkretnih rezultata u odnosu na postavljenu poslovnu strategiju", "ostvarivanje kontakata (lead generation management)", "sistem pokušaj-greška (tzv. A/B testing)", "ROI princip", "veliki procenat uspešno ostvarenih transakcija", "kupovina softvera za automatizaciju komunikacije sa zainteresovanim osobama", "dolaženje u situaciju kvalitetnije komunikacije sa suprotnim polom" prete da prerastu u kultne citate :-)
Tipa: "Gde si, šta radiš?" "-Evo me na splavu, u potrazi za neobaveznom adult situacijom" "Gde si našao tog skota?" "-Jebi ga, omanuo sam na A/B testingu" :-) |
![]() |
![]() |
8 članova zahvaljuje smarkovic za poruku: |
![]() |
#27 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Hit !
![]()
![]() |
#28 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kako bese kratica za "probudih celu kucu smejuci se"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pckss?
![]()
![]() |
#30 | |
Web designer
Professional
|
![]() Citat:
Poenta cele stvari jeste da svako ko zeli svoj "spejs" (svoj sajt), moze da napravi kako on to pozeli bez ikakvog znanja u krerianju sajtova ili smisla za dizajn. Postoji milion myspace layout generatora gde ljudi bukvalno izaberu sta im treba od komponenti (galerije, satovi, mape, fancy slicice itd.) i jednostavno copy/paste i oni su IN. ![]() Koliko sam cuo, myspace-u polako opada popularnost, svi se prebacuju na facebook, tako da nista ne traje vecno, pitanje je sta dolazi posle facebook. U svakom slucaju, poenta je sto lakse snalazenje (ako se tako moze nazvati) i gomila nepotrebnih (fancy) dodataka koje privlace masu & omogucavaju im sto lakse prikazivanje sebe u nekom svom svetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 03:49 |
Myspace kampanja | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 5 | 08. 10. 2007. 09:17 |
Myspace kastomizacija | milano | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 10. 03. 2007. 11:14 |