![]() |
#21 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
moja iskrena procena je da ce te morati da poradite na dizajnu inace ceš se za tri meseca naći u situaciji da gledas u bounce rate grafik polako ali skigurno raste. Možda ja nisam u pravu, al opet, smeo bih da se opkladim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Možda zato što i nema neku konkurenciju? (ne znam, pričam napamet)
Primer: kako objasniti da u Srbiji imaš telefonske dvojike? Pa nemaš alternativu Telekomu ![]()
![]() |
#25 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ![]() Citat:
38one // del.icio.us // A Proud Member // Logology // DNA // LogoLounge // aFolio Poslednja izmena od Denis_Radenkovic : 02. 11. 2007. u 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
expert
Master
|
![]() Sta fali Estoniji
![]() ![]() ![]()
Though nothing can bring back the hour Of splendour in the grass, of glory in the flower; We will grieve not, rather find Strength in what remains behind; Poslednja izmena od STELLANOVA : 02. 11. 2007. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 16.06.2007
Hvala: 0
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Mislim da treba poraditi malo na navigaciji... Nije baš pregledno. Inače, podržavam projekat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Kako sta im fali... Pa JA!!!
![]() |
#29 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() dizajn je sasvim odgovarajuci tipu sajta,
cini mi se da ljudi vole konfuziju, pomalo ruzan dizajn i sl. jer previse inteligentan dizajn cini mi se da im deluje odbojno ja bas mrzim ovakve sajtove ali sam siguran u njegov uspeh tako da mogu da pozelim samo najbolje
![]() |
#30 |
novi član
Datum učlanjenja: 12.10.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Izvinite što pitam, nisam čitala temu od početka. Da li se naplaćuje registrovanje novih članova?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visual Studio 2010 Launch uživo na Internetu | vladaceric | IT događaji | 1 | 05. 05. 2010. 15:38 |
Open Social na Karike.com | Dejan Bizinger | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 14. 03. 2010. 18:18 |
TODO soft? | misk0 | Opušteno | 11 | 16. 02. 2010. 15:10 |
Web producent - Karike.com | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 01. 2009. 22:37 |
webmail soft | misk0 | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 19. 01. 2007. 14:17 |