Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() e stvarno šteta za utf - 8 .... aj ga parsuj sa svog servera ...
![]() |
#22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zextra, well done
![]()
![]() |
#23 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Zextra baš je extra
![]()
![]() |
#24 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() 'ladno ... izgleda da im je istekao hosting :-))) ... taman sam počeo to da koristim - jeste da nije baš najsrećnije, ne da se udovoljiti baš svim prohtevima, ali ima kad može da pomogne.
Ne isplati se? Čudno, da izbaci ta AJAX zamlaćivanja i pusti da radi klasično a da usput dovlači malo kontekstualnih reklama za traženu reč ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Okasnio malo nK sa prvoaprilskom šalom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Izgleda da sam popasao neki virus, kako to krasno zvuči ;-)
No, kad sam već reinkarnirao temu - zaista mi se čini da bi mogli da načine od toga korisnu stvar i još usput pripreme koji dinar u džep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zextra, ne radi ovaj link http://stuff.kralizec-hq.org/dusko/utils/ext/index.html
Jel mozes plugin negdje drugdje da okacis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa da, nisam se setio ovog plugina dok mi nije zatrebao - a onda sam se setio da ga vise nemam...
Pre par dana sa ga opet napisao, a jutros sam napravio i server-side parser, malo sam upeglao interfejs... Vise nema UTF8 problema ![]() Metak.com Mozilla Search Plugin - Revisited edit: ako je neko od vas koristio ovaj plugin u sidebaru, ne bi bilo lose da malo promenim css pa da se rezultati ispisuju u vertikali.
"It’s important to have goals when you pet. Otherwise you’re just rubbing another mammal for no reason." - Scott Adams Poslednja izmena od zextra : 15. 03. 2007. u 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Bilo Kuda Metak Svuda | noviKorisnik | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 09. 01. 2008. 00:39 |