e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Izvinjavam se ako sam pogresio kategroiju foruma!
Napravio sam ovaj sajt sa ciljem da postoji uvid o firmama i proizvodima na tereitoriji opstine Leskovac, a i da se uzgred nesto zaradi, iskreno. Ali sve ide nekako traljavo! Imam utisak da ljude to ne zanima! Isao sam po gradu, posetio bar 20 radnji, ali nista mrka kapa. Komentar starijih: "Ma ko ce to da gleda i da postavlja svoje proizvode, nemamo mi vremena za tako nesto! Nema vajde od te reklame!". Komentar mladjih, nesto slicno: "Ko ce da posecuje takve sajtove, mladi posecuju facebook, nikog to ne zanima!". Znaci njih ne zanima ni dzaba, a kamoli da im ponudim uslugu! Da li je ovo u opste dobra ideja, sto ja hocu? Jel ima neko neku ideju, kako bi sajt mogao da zazivi medju Leskovcanima? >>> Sajt |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako razdrmati sajt :) | twix | Opušteno | 2 | 30. 08. 2009. 20:33 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |
Potrebna mi je ideja za sajt | olujicz | Sva početnička pitanja | 4 | 15. 10. 2007. 13:31 |
Neka ideja ? Pozadina, <20K | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 23. 11. 2005. 21:18 |