|
Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Operateri /nadprovajderi u svojim uslovima imaju definisanu stavku po kojoj na svim reklamnim materijalima, pred postupkom naplate itd. mora da stoji cena poruke napisana istim fontom i velicinom kao i sto je broj/keyword. Koliko sam primetio to ovde nije uradjeno.
Drugo losa praksa je i dodavati korisnika u club bez njegova akcije na telefonu. Sto se tice tuzbe protiv operatera mislim da neces nista uraditi jer oni ovde nisu odgovorni, ugovor je prekrsila firma koja je organizovala servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Gradjani samo svojim formalnim aktom kao sto je krivicna prijava ili bilo kojim neformalnim, usmenim,pismenim, mailom i sl. obavestavanjem - iniciraju postupak. Tuzilastvo i samo moze da pokrene postupak ako na nilo koji nacin dodje do informacija da bi se moglo raditi o k.d. Sto se operatera tice...ako se dokaze da su omogucili uslugu protivnu propisima i pravilima ratela o oglasavanju...itekako ima mesta za odgovornost - firme za statu, a odgovornih lica i krivicno. Zato je bitno uznemiriti javno mnenje.
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 14. 12. 2009. u 08:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() @banchi: mozete da se obratite i Googlu direktno, da im blokiraju AdWords i reklame, to ce da ih zaboli vise od svih tuzbi. Google generalno zna da progleda advertizerima kroz prste za svasta, ali nista ne kosta da probate...
![]() |
#4 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
BOJKOT! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 23.09.2007
Hvala: 0
510 "Hvala" u 7 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam pre dva dana čitao o ovome, a juče na email dobijem poruke
Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
#6 |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() Pazi kako lopovi dizu dzevu kad njih pokradu...kao onaj lik Popaj iz Balkan expresa kad su mu maznuli sat kojeg je i on ukrao... "onu tvoju dohu?"
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/h...000+evra!.html http://www.blic.rs/hronika.php?id=125445
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hehe, u septembru sam poslao MTS-u mail da pitam da li su svesni da im mesecima ne radi servis za promenu paketa, a odgovor sam dobio pre jedno 2 nedelje (posle 3 meseca!?), izvinjavaju se zbog kasnjenja, ali eto obavestavaju me da znaju da servis ne radi i da nece raditi i dalje jer "modernizuju" sistem
![]() Tako da ce na te zalbe verovatno odgovoriti negde u februaru :P
![]() |
#8 |
branislav mandic mando
Wrote a book
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ^ Ha, ha...sve mi se cini da ce uskoro poceti "velika seoba naroda"...iz MTS prapostojbine u nove krajeve.
Razmisljam da li uopste da cekam mogucnost selidbe broja?!
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja sam presao u Vip, nisu ni oni nesto sjajni, ali bar su malo usluzniji...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DOO i plaćanje putem interneta | Petar Marić | e-Business | 11 | 27. 08. 2010. 12:41 |
Potpisivanje ugovora elektronskim putem | Gargoyle | e-Business | 4 | 08. 04. 2008. 11:38 |
Provjera korisnika putem SMS-a | zira | Planiranje i usability | 9 | 18. 09. 2006. 11:10 |
O oglašavanju putem Interneta u Politici | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 10 | 04. 10. 2005. 11:51 |