|
![]() |
#1 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: tri strane i niko nije rekao ruby... mislim stvarno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() A da čovek proba Django ... mislim... ima i pametnijih načina kako protraćiti život. Django jedan od njih
![]() p.s. Python framework-ci su četvrta opcija ali ako kasnije odlučiš da pišeš sopstvenu aplikaciju u Python-u bez framework-a ... uffffff... Poslednja izmena od vidak : 12. 01. 2011. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Овде ми се допада то што се људи генерално баве практичним стварима. На пример, на proggit -у се деца убише од расправе да ли је бољи Хаскел или Лисп, а кад им поменеш ПХП, Јаву или С++ прогласе те за неурачунљивог.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Dragi Tata za poruku: |
![]() |
#4 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Iz istog razloga iz kog niko više ne koristi MS-DOS iako u njemu možeš da napraviš program koji izgleda i radi isto kao Word 2010.
"Hvala" jablan za poruku: |
![]() |
#5 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() ^ Po toj logici svi treba da nosimo pelene za odrasle posto je wc solja izmisljena pre vise od 150 godina?
![]()
Ako već nisi Anđeo, bar budi čovek... Poslednja izmena od Blood : 12. 01. 2011. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() To se već ne isplati.
![]() Vidi, rasprava "čemu OOP" je debeli offtopic ovde, a jako bih drago uzeo učešće kad bi otvorio novu temu. A ta priča "zašto je bitno što je FW PHP4 kad ti možeš da koristiš PHP5 ako hoćeš" bi imala smisla kad bi razvoj išao "preko frejmvorka", a ne "unutar frejmvorka". FW nije samo gomila funkcija koje ti pozivaš (to već postoji i zove se PHP), nego čitav skelet aplikacije koji ti puniš sa svih strana, a ne samo odozgo.
blog Poslednja izmena od jablan : 12. 01. 2011. u 19:09. |
![]() |
![]() |
"Hvala" jablan za poruku: |
![]() |
#7 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ako je moje poimanje školskog znanja isto kao i Vaše, onda će ti trebati malo više vremena za OOP PHP... Od FW bih odabrao http://kohanaframework.org/, mada je CI dosta bolje dokumentovan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
|
![]() Svaki put kada vidim ПХП, pa onda i јквери, prodje me neka jeza.
U svakom slučaju, računaj da se razvojem i prodajom CMS-a nećeš leba najesti, tržište je maksimalno saturizovano, velikim delom open-source rešenjima. A ti ćeš uložiti nevelik broj hiljada evra u razvoj nečega što će biti na nivou Wordpress-a ili Drupala pre 5 godina, ali bez community-ja, tema, modula, i svega onog što je zapravo bitno kada je CMS u pitanju. Ovo je moj lični stav naravno, u svakom slučaju srećno.
![]() |
#9 |
novi član
Datum učlanjenja: 12.01.2011
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Off Topic: Mislim da je Bojan mislio (kao i ja) na ono Pi X Pi (3.14 na kvadrat vektorski??!) a ne na PHP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|