Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
cisto da znas, posto vdim da si u tom hacker philosophy fazonu (u kom je verujem vecina ovde bila u odredjenim godinama), samo se legalna situacija oko toga dosta izmenila od vremena kad smo mi "hakovali" rcubove i etf-ove mashine i danas... danas zbog toga moze da se naj*** ozbiljno, tako da bez pitanja takve stvari ne treba raditi...
![]() |
![]() |
#32 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
vidish da trazi pare... ovo su moderni hakeri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() @ivanhoe : tacno je da je jako kaznjivo ...ali nakon kratkog razgovora sa bluesmanom, koji mi je objasnio metodologiju rada doticnog security "experta" mogu samo da dodam da u ovoj zemlji nije problem toliko vlast koliko lako moze covek da dodje do informacije o necijem ip-u , adresi stanovanja , broju telefona , broja cipela koji nosi .... e to je lepota Srbije ... pa onda mozda se i desi umesto ppalovicevih rebara da coveku nestanu prsti preko noci ... ipak ovo je Srbija ...
![]() |
#34 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() @ppavlovic
Da, ja sam svestan da imam jos mnogo da ucim i to nonstop radim, ali nivo znanja mi je malo veci od tog na koji ti potenciras jer se ovim bavim vec duze vreme (~4god security). Ja nisam od tebe trazio nikakav posao i nije mi jasno zbog cega dizes toliku frku. Delujem nezrelo ? Hm ... mozda ... seti se imam 21 godinu i uzivam u zivotu. @ivanhoe Dobro sam upoznat sa nasim zakonima, ali kao sto si rekao ne znas sta radim i onda mi nije jasno zasto pricas da sam u "hacker philosophy fazonu". Taj fazon me je prosao i sada sam se okrenuo drugim pametnijim, profesionalnijim i komercijalnijim stvarima. @kodi Pa mozes da nas nazoves i modernim hakerima ako bas hoces ... ali vi izgleda ne shvatate da ja mogu sve ono sto nadjem da zadrzim za sebe ili da prodam ili objavim negde sto vama nikako ne ide u korist. Ja sve lepo serviram na tanjiru a ne obrisem vam sajt ili objavim ogroman propust u nekom komercijalnom softveru i tako vam unistim reputaciju. @nixa Izgleda da ovde niko ne shvata da je ovo Srbija i da ja zelim samo da pomognem ...
![]() |
#35 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Znaš kako, i G.W. Bush je "pomogao" Iračanima, pa i ovde je išla jedna "akcija" koja se zvala "Milosrdni anđeo", još samo da izjaviš da si altruista pa da ti okešami krilca i oreol.
Inače, rekoh ti još na PP, ako si toliko već gadljiv na Srbiju, a tvrdiš da imaš gomilu klijenata stranaca, što se uopšte petljaš sa nama? We're not worth it. Edit (uvalio se jablan): Bravo, to je poenta. Ja najviše o tome i pričam: o pristojnosti.
![]() |
#37 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() I opet u krug ... ok ja cu da radim svoje vi radite svoje. Ja mislim da bih bio ne pristojan kad bi iskoristio sve to sto radim u neke druge svrhe ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje.
Sto se tice Srbije ... ja volim Srbiju i zelim da pomognem da se razvije u svim oblastima. A sto se tice stranih klijenata ... da imam ih par ali to ne znaci da ne treba da ih imam i ovde. Iskreno mislim da nekima ovde smetaju moje godine ali ja tu nista ne mogu da promenim. Vreme je da zavrsimo sa ovim prepucavanjem, svako ima pravo na svoje misljenje i to je to.
![]() |
#38 |
novi član
Datum učlanjenja: 14.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da li bi mogao razviti web-enabeled server system (EnterpriseDB, SQL) stored koji omogucava negraniceno, secure, koristenje databasa koje su customised za pojedine usere. Radi se Zapadno Australskom business.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() O ovome bi morali malo detaljnije da popricamo, skype me.
![]() |
#40 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Već odavno! ![]() Miloje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DPT Security Day | Ivan | IT događaji | 30 | 09. 04. 2011. 12:11 |
ajax & security | kodi | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 14 | 30. 12. 2006. 00:24 |
Security forum | Dejan Bizinger | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 04. 12. 2006. 07:29 |
IE security flow | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 07. 04. 2006. 16:21 |