![]() |
#31 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa ima ljudi, uvek ima ljudi koji su spremni na sve, ali ne razumem sta hoces da kazes? Super je to? Ne kazem da treba da bude dzabe, ali koja je svrha tolikog setup-a? Neki ekstra troškovi?
![]() |
#34 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Realno gledano ovako za tebe, mene, peru miku i ziku 1000 eu nije malo... za kompaniju koja ostvaruje 500k prometa i sprema se da ulozi 5k najmanje u novi servis za online prodaju 1k nije nista. Iz te perspektive ja to shvatam kao "test ozbiljnosti", a naravno ima i onoga ko hoce neka ponudi bolje. Zasto bi se neko odricao profita kada nemora ?
Ako u nekim od predhodnih poruka nije moglo da se procita izmedju redova... ima jos kompanija koje imaju spremne sisteme, ali niko se ne usudjuje da krene prvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Bluesman, nista ti ne razumes. Ova usluga nije namenjena pilicarima, pojedincima i nekakvim "ekipicama", ovo je bre velika inovacija u okruzenju! Ko ne pravi pola miliona i nema soma evra za setap, ja ne znam sta uopste trazi na Internetu... Nek prodaje na buvljaku. Ili ceka da se pojavi reseller koji ce imati dil sa Intesom, a pilicarima naplacivati samo 200 evra setap. Ipak je ovo payment gateway za ozbiljne igrace, daleko bolji i povoljniji nego bilo koje resenje van zemlje. Pa ne ocekujes valjda da Banka radi sa tobom ili sa mnom.
Poslednja izmena od boccio : 19. 04. 2007. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Nemoj mi da se zaje.avamo ovde, cenim ja njihov "test ozbiljnosti" i to je sasvim posteno sa njihove strane. "Test ozbiljnosti" - banka je jedva nahvatala 1 1/2 ozbiljnog profesionalca da za platu radi na odrzavanju ovog sistema u samoj banci, i digli su cene da momka/devojku ne opterete previse. Njima je i jedan klijent dovoljan da isplate momka/devojku, ali ce oni koji nadju snage i volje, i pritom negde izgube zdrav razum, da plate ovu uslugu, biti opsluzeni na profesionalan nacin. Sve su to biznisi na duge staze, niko ne zeli da postane SBB ili Verat-like u ocima svojih korisnika i "strucne javnosti".
![]() |
![]() |
#38 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Um, boccio mislim da bi trebao uokviriti tekst u [not][/not] tagove - zbunjuješ ljude.
![]() |
#39 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mene nije nimalo zbunio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() moram da se ponovim:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Moneybookers verifikacija Viza internet kartice banke Intesa | fanagoria | Sva početnička pitanja | 22 | 19. 05. 2011. 09:24 |
Koja banka za preduzetnika? | mLAN | e-Business | 68 | 02. 02. 2011. 12:22 |
Devizno placanje, kako do para? [intesa, fx client] | srdjan | e-Business | 22 | 11. 07. 2010. 20:43 |
Delta Banka e-banking | bluesman | e-Business | 18 | 28. 09. 2005. 21:56 |