![]() |
#31 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() ja ne znam da li da nosim laptop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() "cakano"? A na kom si to seminaru ti bio onda?
![]() Koliko sam ja video po nekim seminarima, postoji u zadnjem redu pored zida jedan red stolica (magareca klupa), i iz uticnica na tom zidu viri jedno 20-ak produznih kablova na koje se kace ovi sto su dosli da "slusaju" ![]() A onda "virnem" da vidim sta je to tako vazno, 90% njih su na nekom facebook-u, linkedin, lastfm... statijaznam... i gledaju jedan drugom ispod djozluka, mere "ciji je veci" (Mac). A onda se pojavi neko sa Vistom i od jednom kao da je doticni prdn'o, svi se okrecu od njega, plase se da nije zarazno. ![]()
![]() |
#33 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Khm, produzni i razvodnik nisu ista stvar!
Produzni moze i da ne bude razvodnik tj da se utakne u jednu uticnicu i da daje samo jednu. Razvodnik uvek izlazi na vise i nije tako dugacak. Bar koliko se ja secam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() ... A ja pitao za live blogging...
Inače, kako je konferencija u tri radna dana, ujutru se sasvim lepo mogu obavljati zaostale poslovne obaveze, support (kako lepo kaže Ilija), emailiranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ priceless
![]()
![]() |
#37 | |
expert
Master
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: ^ neverovatno je koliki talenat posedujem za miniranje tema. Predlazem da me banujete iz ovih stopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: ma jok, šta bi mi bez tebe ... :P
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
E-trgovina 2010 - 21.-23.04., Palić | Dragan Varagić | IT događaji | 55 | 21. 04. 2010. 13:33 |