Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dakle, ja ponovo na dialup
![]() Posle nekoliko dana mucenja i konacno od juce nemam uopste vezu sa svetom, danas zovem da pitam o cemu se radi i dobijam obavestenje: Isključen je internet do daljnjeg (!?!?!?!?!!?!?!?!?) imamo tehničkih problema pa dok ne srede to, neće biti interneta, ali će vam račun biti umanjen za 100%. Dakle, gluplje objašnjenje nisam mogao ni da zamislim, šokiran sam. Siguran sam da bi net proradio za 15 minuta da je u pitanju privatna firma. Počeo sam da se smejem histerično i napušio neku jadnicu tamo, ne mogu da verujem... znači čeka se "majstor Paja" da se nakani i da "popravi"... a do tada - nema "do daljnjeg". E Srbijo, 'bem te. Voleo bih da čujem sada opet neko teoretisanje o razvoju interneta u Srbiji...
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() A lepo ti je Nikola govorio ,predji na neki ljudski internet prsnuće to ..drž nedaj ... jok ..ne slušaš ,ako ti je
![]() KDS je prso jer je Verat preprodao svoj link ...jednostavno nemaju odakle da daju net ...ko se iole bavi ozbiljno sa internetom ne bi trebalo da ima posla sa Veratom čak ni u 3rd party smislu ![]()
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa mnogo si bistar
![]()
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ADSL ,wireless ?
![]() |
#5 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Obzirom da si podstanar, ako ti je jako bitno da imas broadband Internet, mozda da se preselis na drugu lokaciju ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() I ja sam podstanar pa imam adsl,a sad cu mozda da i uzmem sbb
![]()
![]() |
#7 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Ispade da ne moš bit ozbiljan igrač ako ne obezbediš bar jedan ADSL, dva kabla, pet bežičnih i svaku bogom danu dial-up konekciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Lokal ti je mreža korisnika SBB-a sa par zanimljivih servisa. Posebno su zanimljivi DC++ hub i torrent tracker pošto s jedne strane možeš slobodno da surfaš sa svojih 256k i da ti download to ne dira, dok sa lokala skidaš šta te zanima (filmovi, muzika, whatever).
Bottom line: ako si downloader idi na opciju sa lokalom. Ako ti samo treba surf i mail idi na surf pakete (veće brzine ka netu, ali bez opcije za lokal).
![]() |
#9 |
novi član
Datum učlanjenja: 17.12.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() da li je potrebno neko posebno podesavanje ili nesto slicno za lokalni saobracaj!!?? ili je dovoljno da imam torente pa on sam to radi?? kako ja pretrazujem te podatke u lokalu, kako ih skidam?? mozda su pitanja smesna i banalna ali stvarno nisam upoznat sa ovom opcijom!!! to na adsl-u nema i naravno na dial upu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() nije potrebno nikakvo posebno podesavanje.
Dovoljno je recimo za HUB da se konektujes na neki od lokalnih (putem nekog DC klijenta), i sve ide dalje automatski. edit: pretece me Ilija |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
KDS-ov kablovski internet da ili ne?! | bOkIcA | Istine i zablude | 3 | 26. 01. 2010. 01:25 |
Skype Sucks! | dkurel | Komunikacije | 6 | 10. 01. 2008. 16:48 |
KDS kablovski internet | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 5 | 23. 11. 2005. 19:31 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 02:50 |