![]() |
#31 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Hej, nije to za mene nego moji prijatelji imaju stan za izdavanje, pa koga interesuje neka se javi na te telefone.
BTW, to što ćeš ti biti komšija može da rastera potencijalne stanare kada ti pogledaju avatar ![]()
![]() |
#32 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sta fali avataru ? Lici mi cak po malo na "sundjer boba" koji je imho super lik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Hehe, Gorane uputio sam Dejanu ono za komšiluk. A što se tiče avatara, bolje ovaj nego da stavim onog Džimija iz Bambuče koga štekujem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
član
Na probnom radu
|
![]() Citat:
Jedina mana Zemunu su zimske temperature niže u odnosu na BG a letnje nešto više. Do grada treba 15-25 minuta u zavisnosti od dela Zemuna, kolima još lepše ukoliko Brankov most nije zaglavljen. Sve uz napomenu da je potez pored hotela Jugoslavija užasno skup, što za izdavanje što za kupovinu stana.
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Zanimljivo to za Svetozara Markovica, to je blizu gde sam. Ipak, odlucio sam da ostanem tu gde sam, kod Hrama. Izgladio sam neke nesporazume. Ovo je dobra tema da se postavljaju ponude i potraznje, cesto nekom to treba.
![]() |
#37 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Kao recimo meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa kad imaš podstanare stalno
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pa sta da radim kada stalno neko svrati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() E pa kada smo kod toga
dobih otkaz u onom stanu koji sam spoimnjala..TRUĆ..gazdaricin sin treba da se useli u aprilu Te se ovim putem oglasavam..znači ako neko zna mali prazana stan sa CG (bez bele tehnike) od 1.4.2006, prednost iza sajma (Čukarička Padina,BB, Vidikovac, Žarkovo) ...snif |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stan u Budimpesti? | MorenoArdohain | Opušteno | 0 | 26. 07. 2006. 19:24 |