![]() |
#31 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() mozes samo proveri kabal ... dvi hoce ponekad da trsne ...
![]() |
#32 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Probaj da skines lap sa napajanja pa onda da nakacis na TV ... vidi sta se desava ...
![]() |
#33 |
profesionalac
Qualified
|
![]() E i mislio sam da je tako, DVI kabl je jako specifican jer on stalno proverava taj svoj signal (digitalni), i ti pikovi pri proveri ti ustvari dovode do toga da se TV sam upali i ugasi (ustvari to je moje licno misljenje), to TV-u ne bi trebalo da skodi, zato probaj da vidis kad se desava to sa TV-om dali se desava kad je komp iskljucen ili samo kad je ukljucen i da li se desava kad se podize sistem. Sve to je od presudne vaznosti jer se to moze srediti. A ako je samo do toga to ce ti biti veliko olaksanje jer znaci da TV nije pokvaren.
Moci ces i dalje da koristis taj kabl, ali ces ga morati iscupati svaki put kad ga ne koristis, i ponovo ukljuciti kad ti treba. Kad utvrdis da li je do toga, mogu ti pomoci to da sredis, posto se taj signal moze prebaciti i na analogni (bilo koaksijalni bilo kompozitni), a oni ne bi trebalo da prave problem kao DVI.
![]() |
#34 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ovo za uticnice nije bas tacno, jer su na svim uredjajima odvojene mase unutrasnjeg dela od mase napajanja, tj. spoljne mreze...ta virtuelna masa se formira na transformatoru, obicno se kaze da su mase galvanski radvojene. Tako da je svejedno u koju uticnicu nabodes (ispravan) uredjaj.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Double float problem - resen, ali ima dodatni problem :0 | ljtruba | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 34 | 23. 08. 2008. 02:28 |
Problem sa TVom | Dragan Babić | Opušteno | 28 | 01. 06. 2006. 01:51 |