Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja nisam verovao ni da toliko ljudi uopšte ima na našem webu ukupno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() a bilo bi ih i vise da nije bilo problema sa dns-om.
znaci ima nas bar pola miliona. neki kazu 1.2 miliona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Verovatno ima puno i iz regiona. Bilo bi interesantno da istok postuje i taj deo statistike iz analytica (koliko iz srbija, koliko iz hr itd.).
Inace, sve cestitke, ovo se retko vidja na nasem Webu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.alexa.com/siteinfo/www.vestisrbija.com
* 41.8% Serbia and Montenegro * 22.0% Croatia * 11.3% Bosnia and Herzegovina * 9.8% Slovenia * 5.3% Macedonia * 1.7% United States * 1.5% Austria * 1.4% Germany * 0.8% Switzerland * 0.6% United Kingdom * 3.7% OTHER |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Inicialno dobijas 1000 GPU , za mesecni cycle , e sada ako ti pojedes tokom 5 dana 1000 GPU onda ti naplacuju 0.10$ po svakom potrosenom GPU ...
Ono sto je interesantno , jeste da trenutno imamo par klijentskih sajtova koji se hostuju na MT i ni jedan GPU nije potrosen , znaci uvek stoji 1000GPU . Jednom davno, bio je jedan sajt koji je na naslovnoj strani imao 381 mysql connect ![]() Ovo sa Istokom, pa sad ... je realno ne vidjeno ![]()
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Molim te podeli sa nama teorije zavere, meni je to uvek interesantno.
![]()
![]() |
#7 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() dobih malopre link pa da ga podelim (xss)
http://www.vestisrbija.com/proglasen...ine/?id=499132 + http://www.vestisrbija.com/proglasen...9132%OR%blabla Poslednja izmena od xippi : 05. 04. 2009. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Dragana, mogu da ukapiram da se neko našao uvređen, pošto je stvar izgledala toliko uverljivo da je u nekim slučajevima trebalo demantovati.
Takođe, siguran sam da nema problema što su vesti (barem u početku) ličile na Blic. Koliko znam, tuđa autorska dela (a to dizajn lista Blic jeste) možeš da koristiš za parodiju i ironiju.
![]() |
#9 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() Cestitke autorima kampanje.
Mene zanima jedna stvar, u pocetku je sajt licio na Blic a sada je izmenjen. Da li se neko iz Blica pobunio pa je morala da se uradi promena dizajna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Bio sam u kontaktu 01.04. sa urednicom Internet izdanja Blica koja mi je rekla da su ih zvali čitaoci da pitaju u kakvoj su vezi ti članci sa njima, a neki su njima slali demanti na vest. Info o tome je stigao i do top managementa Ringier-a.
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Dragan Varagić za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nova zabava - rejting domaćih sajtova prema Netcraft.com | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 22 | 16. 09. 2006. 02:38 |