![]() |
#41 |
Vladimir Aleksić
Certified
Datum učlanjenja: 10.07.2006
Hvala: 0
13 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Evo i spiska osnivača RNIDS:
Utvrđeno je da su pravna lica "AgitPROP" iz Beograda i "Index" d.o.o. iz Beograda povezana pravna lica i da imaju istog zastupnika, te je za potrebe glasanja navedenom zastupniku omogućeno da glasa samo sa jednim glasom, saglasno pravilima koje propisuje predlog Statuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
kockar
Qualified
|
![]() Pored .cp koji je sjajan predlog i sigurno ce se svideti predstavnicima Vlade, .sx je takodje dobar predlog....nije bitno st je skandal...sta kod nas pa nije skandal, pa da sad stedimo na domenu. Predlog .rs i nije neko resenje...posto sutra mozemo da promenimo drzavno uredjenje...tj, najbolje bi bilo da se proglasimo carevinom, pa da ne menjamo domen, tj da konacno pocnemo da koristimo .cs. Tim povodom u nedostatku autenticnih careva, ja sam rad da se prihvatim te teske uloge ukoliko mi se obeca da cu moci da ladim do kraja zivota i da posecujem kraljevske i carevske zabave.
Moj predlog je .qq jer najbolje asocira na drzavu u kojoj zivimo. A ako se premijer pita...mozda i .zz nije lose resenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() ...In other news, .cp je zauzeto... od strane "Clipperton Island" (exceptionally reserved)
Ja sam za s.x, odnosno .sx ![]()
![]() |
#44 |
133t
Master
|
![]() up.you.rs
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Prosto fantasticno, kako se ja toga nisam setio! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam pre par dana dosao sa odmora pa nisam bas 100% u toku, ali koliko vidim na Wikipediji, mi smo se opredelili za .rs i poslat je zahtev nadleznim institucijama za registraciju.
E sad, obzirom da sam ja u domain bizmisu, interesuje me nekoliko stvarcica vezano za domaci nic i registraciju domena: 1) Kada ce pomenute izmene stupiti na snagu (neki konkretan datum molim vas) 2) Da li ce kupovina domena biti dozvoljena svima u neogranicenoj kolicini (recimo ja zelim da kupim 1000 domena, a znam neke koji bi kupili hiljade!) 3) Da li je neophodno biti drzavljanin Srbije 4) Da li i kada ce biti odradjen online sistem registracije, gde cu kao na godaddy.com i sl. sajtovima moci da kupim domene za koje sam zainteresovan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#48 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Nemoj da stvaras nekonzistentnost, one su pod brojem 23.
![]()
![]() |
#49 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() dinke, ako ce ti nesto znaciti, oni jos uvek ne znaju ni kako da regulisu ceo postupak registracije domena, osim sto vec znaju da ce biti moguce da neko otkupi i 10000 domena ako hoce, narocito da bi mogao da ih preprodaje. Ali druge "sitnice" nisu smislili.
S obziromda si u inostranstvu, nemoj mnogo da se nadas. verovatno ce dozvole za "otkup" dati samo manjem broju lokalnih provajdera koji su i pokrovitelji cele akcije, tako da ces morati domene da kupujes od njih.
![]() |
#50 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() A posto bismo u Evropu, preprodaja i nije bas ok
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za .RS registar? | DejanVesic | Domain Name Service (DNS) | 25 | 20. 09. 2012. 13:53 |
Besplatna registracija .RS internet domena | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 33 | 23. 01. 2012. 14:21 |
Učešće SPC u izboru ćiriličnog Internet domena Srbije | nn.nn | Domain Name Service (DNS) | 86 | 08. 03. 2010. 18:20 |
RNIDS - Dan Registra nacionalnog Internet domena Srbije | stecko | IT događaji | 4 | 08. 03. 2010. 15:38 |