|
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ono je vise bilo za [sarcasm] tag...
![]() Off Topic: ja cekam da Blues ubaci [MD] tag, pa da mogu da se razmasem sa komentarima...
"Hvala" ivanhoe za poruku: |
![]() |
#3 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Web designer
Professional
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() A u blicu danas isto clanak o paypalu, ne moze se razumeti sta je covek uopste pisao, veze s vezom nema... Strasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Web designer
Professional
|
![]() Update 9.1.2012: PayPal ne dolazi u Srbiju :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
![]() |
![]() Hmmm ovo je prvi put da neko pominje EKI transfer u ovom smislu. Interesantno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Slobodan Marković
Qualified
|
![]() Evo ja vam kažem - PayPal-a nema dok ne priznamo Kosovo...
![]() Ovo sa WU i PP nema veze sa životom... ispada da svaka budala može da izmisli random razlog zašto nema PayPala i kreće masovno ludilo po komentarima i forumima...
![]() |
#10 |
old school
Professional
|
![]() Pa da priznamo.
![]() A zasto Paypal-a jos nema? Koliko je samo bilo vesti i trulih obecanja i nista. Sta to ima jbna DRKongo, a mi ne? Kongo jos nazivaju "Jugoslavijom Afrike"!? Odgovor je verovatno i u monopolima, jer poznato je da iza WU u RS stoji EKI, odn. Djunic&Vlahovic. Pored toga, nekima verovatno odgovara i da banke jos koju godinu drpnu od nas po minimum 10EUR + jos trosak 1-2 provizije za ino doznaku nego da nam se omoguci da placamo Paypal-om. O ceni usluga WU i ne razmisljam, to je stvarno sumanut trosak. Ja nemam dilemu tipa Kosovo ili EU, majka ili laptop, ali vidim da Paypal nema alternativu, a Srbija nema Paypal.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|