|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#51 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Slazem se, time se bavi Forbes.
![]() |
#52 |
Moderator
Expert
|
![]() Pitanje:
Da li imate ideju za neki Vas eProjekat? Ako imate da li ste pokusali da realizujete? Da li ste stali? Da li ste zavrsili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Odgovor:
da da zavisi kako se posmatra da ![]() elem..svaka varijanta nosi nesto svoje. Ja sam do pre koji mesec radila za drugog, sada radim za sebe. I jedna i druga varijanta su imale i imaju svoje "cari", a to ne zavisi samo od licnih afiniteta, vec i od situacije u kojoj se covek u tom momentu nalazi. Pre tri godine mi je odgovaralo da radim za drugog, dobijam platu i ne razmisljam o poslu kada dodjem kuci, ove godine sam htela da poludim vodeci takav zivot. Ono sto sam htela da istaknem jeste, da mi je situacija pre tri godine bila takva da mi je vise odgovaralo da radim za nekoga, ove godine imam "lufta" za experimentisanjem i pokusajima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
Expert
|
![]() I jako dobra pravila za startup http://blog.nixa.co.yu/arhiva/41/startup-%d0%bece-nas/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koja znanja treba Internet marketing expert? | MarioFr | Marketing i SEO | 69 | 11. 10. 2012. 14:14 |
Fabrika znanja | metaphysic | Opušteno | 0 | 07. 09. 2010. 23:01 |
Ekonomija znanja - problemi | torbica | e-Business | 0 | 21. 02. 2009. 02:23 |
Startup Inkubator | tesliana | e-Business | 17 | 02. 02. 2007. 17:19 |
IT biznis inkubator u Banjaluci: pričam ti priču | mungos | e-Business | 6 | 04. 03. 2006. 13:12 |