|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ako neko zna neki fini jednosoban stan ili garsonjeru, sa tonskom centralom bez dvojnika bio bih veoma zahvalan. Stan mi je potreban na duze pa bih voleo da mogu da uvedem i ADSL. Mogu da razmotrim i sobu ako neko zna nekog ko izdaje ili sam izdaje ili dvokrevetnu sobu. Lokacija koja mi odgovara je siri centar, okolina Hrama, Novi Beograd.
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Rado bih ti pomogao jer i ja zivim u iznajmljenom stanu. Poslednjih godina cene izdavanja stanova u Beogradu su enormno porasle. Recimo pristojnu garsonjeru ne mozes naci ispod 220 a jednosoban stan ispod 250 pa navise. Sada sve zavisi sta ti treba. Ja sam trenutno i jednosobnom stanu kod masinca koji ima centralno grejanje tonsku centralu i placam mesecno 250 plus troskovi. Ako odem za Skotsku uskoro eto rado cu ti ustupiti stan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Hvala Jasmanac
![]() Prosto je neverovatno koliko je nas narod nezajazljiv, a izdavaoci stanova/soba pogotovo. Gotovo se da se cene iznajmnljivanja ne razlikuje od drugih evropskih gradova. Mislim cak da je u Budimpesti ista ili slicna cena. Mnogi su stan platili manje nego sto dobiju mesecno za kiriju sto je apsurd! Slazem se da su cene povecane, ali u principu uz malo srece se moze naci neka fina garsonjera za 180 sa svim troskovima, ali nije lako. Javi se ako odes u Skotsku ![]()
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Dejane, garsonjera u Beogradu za 180 eura sa svim troskovima, po meni, mislim da ne postoji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa sta se bunite ja plaćam u jerkoviću jednosoban stan 250 e
![]() |
#6 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Koliko ja znam cene u Zemunu bi trebale biti nešto manje, a veza sa BG-om je solidna (verovatno bolji izbor nego Novi Beograd). Jedino ne znam kako je tamo što se adsl-a tiče. Ja sam rođeni Zemunac inače, možda se i vratim jednog dana tamo
![]() Inače i u Kragujevcu nije veselo što se tiče stanova. Minimum je 150E za jednosobne (40-tak m2), pa naviše. Čuo sam da NS nije mnogo skup što se tiče gajbi, možda bi ti to mogla biti alternativna opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stan u Budimpesti? | MorenoArdohain | Opušteno | 0 | 26. 07. 2006. 19:24 |