![]() |
#51 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Zakon pravi razliku između oglasnih poruka i elektronskih poruka. Za letke važi prvi stav čl. 9 (Oglasna poruka ne može da se uputi pojedinačno određenom licu, ako je ono jasno izrazilo volju da mu se ona ne upućuje), što znači da bi trebalo da na sanduče nalepiš "ne želim reklame". Tek posle toga ubacivanje letaka u tvoje sanduče postaje kažnjivo.
A što se stoke iz zgrade tiče, osim ako ti neki bivši general nije predsednik kućnog saveta, jedino rešenje je da uzmete čistačicu ![]() Citat:
![]() |
"Hvala" Dušan Dželebdžić za poruku: |
![]() |
#53 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Naravno da nećeš obrisati tabelu kupaca - ja sam rekao da obrišeš tablu u kojoj su adrese ljudi koje spamujete. U tome i jeste fora - u toj tabeli nemaš kupaca, tu su adrese ljudi koji se nikada nisu prijavili na listu a vi im i dalje šaljete mailove. O tome ti čovek govori: nikada nisam ništa kupio kod vas niti se prijavio za listu, a vi mi šaljete mailove i još tražite da se sam odjavim. Zašto čuvati takve?
![]() |
#54 | ||
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Miljenko Rebernišak
Qualified
Datum učlanjenja: 05.03.2009
Hvala: 4
25 "Hvala" u 22 poruka
![]() |
![]() A sta je to toliko problematicno sa double opt-in pa da ne moze toliko dugo da se namesti ? Normalan covek bi namestio to od kad se vodi ova tema ?
Drugo valjda vam je tabela kupaca sa podacima razdvojena od email liste tako da je lako odvojiti tih 10 000 kupaca, zar ne ? Trece prilikom kupovine tj. registracije ima checkbox za maling listu, ali prilikom azuriranja podataka nema ovaj checkbox prijavi me/odjavi me. Trenutno vam ova stranica ne radi inace bi okacio screen shoot. Ako bi ste na onih 6 000 preostalih korisnika poslali potvrdni link pitanje je da li bi i koliko njih kliknulo,tako da je sa vase strane opravdano sto ovo necete da uradite. Pomenuo si da je ta baza sacinjena sa svima sa kojima ste komunicirali. Ja ako sam nekada recimo pisao vama i pitao vas nesto, ne znaci da sam izrazio zelju da primam promocije i to onda jeste spam. Takodje ni ja ne zelim da se odjavljujem sa lista na koje se nisam prijavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||||
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Moram da priznam da mi nije pala na pamet ideja koju si upravo saopstio, a to je da mogu samo parcijalno da trazim potvrdu prijave a da one za koje uspem da izvucem informaciju da su se zaista prijavili ne diram pitanjima. Verovatno ce se tako i resiti ova situacija. No tek kada se meni nadredjenima zavrse odmori. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SPAM: prodam.rs | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 03. 2009. 20:59 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 21:13 |
Sta je spam? | misk0 | Opušteno | 26 | 01. 11. 2006. 11:08 |
Zanimljiv spam (?) | oliver | Opušteno | 15 | 24. 10. 2006. 22:06 |