![]() |
#61 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dodao bih samo, između "dođeš, pročitaš sve nove teme (sa guštom)" i "odeš" još jedan deo "napišeš svoje mišljenje ako smatraš da imaš šta pametno da dodaš" da ne bude ja je "read only" forum.
Meni se sviđa što dolazi sve više studenata, to su sve momci koji studiraju IT-based fakultete ili bar smerove. Uskoro ćemo čitati njih a mi ćemo biti "blejači" ![]()
![]() |
#62 |
expert
Master
|
![]() @nixa:
Nisi mi odgovorio, sta se dobilo dovoljenjem EXPERT-a na komunikacije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
I ja kao jedan od osnivača DPT-a sam bio mod na ES-u.I iz istog razloga smo otišli sa ES-a.Tamo nije ko da sluša naše predloge za nerazvodnjavanje ljudskih resursa.Stella ti si došao na ES mnogo kasnije i mnogo stvari se izdešavalo pre nego što si i znao za ES, tako da ne vidim tebe kao kompententog sagovornika u tome zašto je sve ovde tako,i zašto ljudi idu sa ES-a. Ovo je ko što naš kolega reče ovo je tema koja nema kraja prepucavanju .. tako da ću da ostavim dalje odgovore... vidim da je pointless ...
![]() |
![]() |
#64 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() hebote, covek od podneva ne dodje na forum i vi ladno spucate 7 strana ni na sta :P koji ste frikovi, sunce vam... jel radi bre neko nesto u ovoj zemlji?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() E, da ne bude da samo mlatim u prazno, da mlatnem koju i akonto ove teme:
Ne kapiram sto ste se sad primili na ES vs. DPT, a tako smo lepo kulirali sve ovo vreme... Ne zaboravite jednu cinjenicu. ES i DPT su dva potpuno razlicita zivotna ciklusa jednog "proizvoda". DPT je ono sto je ES bio 2001., sacica profi likova koji se medjusobno znaju (sto uzivo, sto preko neta). To je upravo DPT sad. Ventil za jednu ekipu. Ovde nema ni pravilnika, ni nekog lockovanja, svaka tema ide u offtopic, i nikom to ne smeta... Ali zivo me zanima da li bi tako bilo da sad DPT ima 30.000 clanova i bar 30% od toga da su bolidi koji postavljaju teme "POMOOOOOOOOOC!!!!! KAKO DA <upisati_po_zelji>"... Tako da... opet babe i zabe... dokle samo pitam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Znao sam da ces ovo: Citat:
smeta mi posto decko nema pojma (to nije greh po defaultu, ali je greh ako takav postane moderator, zamisli da dovedem ja svog sina da postane profesor na univerzitetu) i 100% njegovih postova je off topic i nema veze sa onim sto radi. I smeta mi da me prozivaju, odnosno da me stave u isti kos sa njim kada klinci prepricavaju "es moderatori su neznalice", i sprdaju se na racun moderatora. Ja sam imao prilike da pricam sa mnogima, jer sam bio u takvoj situaciji... vecina studenata su govorili "nije valjda da ides na ES - tamo su moderatori slepci". Sorry, ako tebu ne smeta, meni smeta da me neko zove slepac zbog par klinaca koji su zasluzili titulu zato sto su "dobri momci" a nemaju pojma ni koja tema treba da se premesti u koji forum jer i ne razumeju o cemu se govori. Ja nisam zbog toga otisao, zaviri u es_mods, tamo je mesecima izlagano sta mi se ne svidja i zbog cega cu da odem, sto sam na kraju i ucinio (naravno, ako nije obrisao, po obicaju). Da ne bude da te prozivam, kukas na mali broj tema na nekim forumuma, koliko se secam - ti si trazio da se otvore ti forumi? Zasto sada ne pises u njima? Ali, hajde... ne zelim da upropastim na kraju jedan od najlepsih dana u mom zivotu. Have fun ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Off Topic: Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Neću više od ovoga: gde je kome bolje - to je subjektivna stvar. Ja sam tamo gde mi je bolje, tamo gde sam smoren - ne idem. Ne postoji ništa više ni manje od onoga... a ova priča me interesuje samo zbog tendencioznih interpretacija, to što neko misli da je bolje ovde, tamo, onamo... to je samo njegova stvar i ne treba oko toga polemisati.
![]() |
#69 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
NA ES::PHP forumu, postoje takodje pravila, FAQ (koji je uzgred moja malenkost postavila) gde se mogu naci odgovori na 90% pocetnickih pitanja. Dok sam bio mod tamo, trudio sam se da pitanja koja nisu u skladu sa pravilnikom cistim. Vrlo brzo sam izgubio entuzijazam, jer sam tamo bio mod sa jos 5 moderatora od kojih veci deo nije radio nista, tj. jedina aktivnost se svodila na prosera*nje po esmods forumu. Neki od tih modova nisu ucitali ES u browser 2 godine. Secas se i sam, zajedno smo raspravljali na ICQ-u sta da radimo sa porukama i sl. kada si i ti postao mod. Da li i dan danas moderises php forum sa istim entuzijazmom kao i onda kada si poceo ? Ne verujem. ![]() To je jedan od velikih problema ES-a, jednostavno mali broj modova radi svoj posao, a niko ih ne postavlja po zaslugama. Uzgred, neko je primetio SitePoint-ov PHP forum, mislim da je on odlican primer kako se pocetnici usmere na jedan deo foruma, a napredniji korisnici na drugi. Nesto slicno smo pokusali (ideja je bila moja) da napravimo na ES-u sa "Advanced PHP" forumom, ali izgleda da ipak nismo uspeli. Inace, jos jednom, ja sam aktivni clan ES-a (ne preterano doduse), nemam nista protiv ES-a, naprotiv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
expert
Master
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Posto vidim da se nixa nesto hvali kako je doveo experta na moje mesto interesuje me sta je taj expert uradio na tom forumu. Niko gan ije vukao za usi da bude mod. p.s. sorry ako sam ti upropastio dan, nije mi bila namera. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 10:40 |
DevProTalk T-shirts | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 27 | 18. 03. 2008. 00:11 |
DevProTalk majice | nixa | Opušteno | 214 | 12. 10. 2007. 16:04 |
Je l' to EliteSecurity opet puko? | Pedja | Opušteno | 7 | 29. 11. 2006. 22:35 |