![]() |
#61 |
Moderator
Expert
|
![]() collaborative workspace kum Igor Srdanovic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 131
71 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() ...pre ili kasnije knjigovođi će početi da se kvari kompjuter, štampač da glavi papir, sajt mu neće raditi kako treba, hosting je skup a o SEO optimizaciji da i ne govorimo
To su razlozi zašto bi knjigovođa trebao da plaća paušal a u najboljem slučaju da bude oslobođen plaćanja navedenih usluga. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Dakle nakon sto je Torbica dao utopisticki uvod
![]() Voleo bih da me neko ubedi u suprotno, a sto se tice same realizacije mislim da je dovoljno pogledati sajtove 4-5 najboljih collab spaceova po USA i pokupiti principe rada. Jedna od najvaznih stvari prilikom primanja ljudi u open space jeste to da svako mora da postuje kucni red inace leti napolje. Npr, nema pricanja mobilnim telefonom (postoji prostorija za to), slusanja muzike (slusalice dozvoljene) i sl. stvari koje ometaju druge ljude u poslu. Takodje mora da postoji soba za odmor/druzenje, kuhinja, lockeri i sl... Ima tu jos stosta ovo su samo neke osnove. Ajde ako ima jos zainteresovanih mozemo i da organizujemo neki radni dorucak na tu temu pa da porazgovaramo o mogcnostima za otvaranje tako necega ovde.
![]() |
#65 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pa moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da tu pre svega nema finansijske motivacije. Treba iznajmiti prostor i obezbediti sve uslove, dovoljno prostora i parking mesta, insfrastrukturu i net, placas struju, infostan, cistacicu.. plus neko tvoje licno angazovanje da se to odrzava, da se resavaju problemi i sl., sto zahteva razumnu marginu zarade, jer zasto bi se inace cimao?
IMHO za tako nesto treba imati ozbiljna sredstva da se uzme stvarno veliki prostor, pa da se radi na veliko, jer ova varijanta sa stanom od 100kvm i 5-6 firmi max. jednostavno ne moze da donese profit organizatoru...
![]() |
#67 | |
Moderator
Expert
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
programer
Na probnom radu
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
novi član
Datum učlanjenja: 10.09.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
it wasn't me
Certified
|
![]() Treba mi prostor za rad sutra i u petak u Beogradu: ne treba mi ni internet ni telefon, samo radno mesto. Imate li neki predlog, a da nije kafić ili nešto sl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Privatni penzioni fond... koji odabrati? | raindog | e-Business | 46 | 10. 10. 2010. 03:51 |
Privatni torrent tracker | Jonssquire | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 4 | 30. 08. 2010. 15:53 |