![]() |
#71 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Napisao sam svoje mišljenje o svemu ovome, reakcije su podeljene
![]() http://www.istokpavlovic.com/blog/pr...u-srbiji-ceca/
![]() |
#72 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ovo je inace divan nacin da se opere milionce evra, ona lepo plati porez, niko je ne pita odakle lova i da li je zaista dobijena prodajom sa neta, i cao... svi srecni
![]() |
#73 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 15.03.2011
Hvala: 16
20 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Kupovina pesama moze da bude 1-5% od ukupne posete ... znam to jer sam prodavao pesme preko http://muzikamp3.freehostia.com ali morao sam da ugasim sajt da ne bih zavrsio na sudu. Naplata je isla preko sms-a a pesma je kostala 50din + PDV Tako da nema sanse da su svi kupili pesmu ali takodje da kazem da nasi ne kupuju vec da su to gasterbajteri iz Nemacke, Svajcarske itd. cak i kada to ide preko sms-a udeo u prodaji sa nasih mreza(064,063) je bio manji od 10% iako je najvise poseta bilo bas iz Srbije.
E sad hteo sam ja da to legalizujem i mogao sam ali su ovi iz SOKOJ-a trazili 18din od svake pesme koja bi bila skinuta... Evo prilike za isplativ net biznis, za one sa punim dzepom i vezama u muzickoj produkciji. Poslednja izmena od AdriaMart : 05. 06. 2011. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^^ Nije ti to isto, ovde imas izgradjen brand (tj. Cecu), sa brdom fanova, i imas najavu u medijima da je objavila novu pesmu. To ti je kao kad Apple izda novi iPad i svi odu da vide sta je to, a posto tu nema sta da se vidi, nego moras da cujes, a pesma kosta 100 dindzi, za ocekivati je da ce konverzija biti zestoka, pogotovo sa gastarbajterima kojima je 1e sitnica...
kao sto bi neko od nas (tj. bar sam ja to uradio) odmah kupio angry birds seasons kad se pojavio, cisto da vidi kakav je. To je u psihologiji fanova i sa te strane uopste ne sumnjam da su oni prodali dosta. Samo bas ovoliko koliko kazu tesko... a kao sto sam vec rekao ubedjen sam da i za naduvane cifre postoji vrlo prizemno objasnjenje, da je potrebno legalizovati neku kintu, pa je ovo super nacin za to..
![]() |
#75 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Nije bas tako. Ceca je postala ceca ne od pre dve nedelje kad je izasla ta ploca nego ona gradi svoj marketing jos od pre 24 godina kad je bila jos devojcica. A sta je sve ona preturila preko glave .......
![]() |
#76 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Jeste, brate ... carica.
A šta je sve preturila ... i preko čega ... verujem da ima da priča puno istražnim organima.
5 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
#77 |
novi član
Datum učlanjenja: 04.05.2011
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Mlati ona lovu od pesama i albuma samo tako.. boli nju uvo sto Srbija nema more..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|