![]() |
#71 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Dobra kolekcija fotografija hrane, na svakoj je namesteno tako da kolicina sadrzi 200 kilokalorija:
http://www.wisegeek.com/what-does-20...-look-like.htm
![]() |
#72 |
expert
Grand Master
|
![]() 179cm
65kg to mi je visina, tezina od 8-og razreda ![]() sa manjim oscilacijama trenutno sam 64 najvise sam imao 69, kad sam vezbao (hm, sto planiram poceti ponovo vec neko vreme) |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Ja bejah ispod do pre dva meseca. Imao sam 62Kb, sada posle dva meseca 70Kb?!?!?
Ugojio sam se 8 Kilobajta?!?!? Postajem tezak i za download. A visok sam 185cm.
![]() |
#75 | |
133t
Master
|
![]() Citat:
![]() inace jedem "za dvojicu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
pa 70kg je jos uvek ispod idealne tezine za tu visinu... a 62 je bas malo.. ja sam se udebljao kao prase sto definitivno nije dobro niti zdravo, ali ne treba preterivati ni u suprotnom pravcu, ni to nije dobro... moja drugarica je jedno vreme imala nekih 42kg i u tom periodu je zbog premale tezina bila izgubila menstruaciju na 4 meseca, onesvescivala se na poslu i slicno... nije za zezanje..
![]() |
![]() |
#77 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Naravno da nije, ali ja nemam pojma kako sam poceo tako naglo da se gojim, valjda sam poceo redovno da se hranim...
![]() |
#78 | |
expert
Grand Master
|
![]() Citat:
sad jedem normalno (rekao bih), a opet isto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() 186cm / 76kg
Ovo stoji od kako sam prestao da idem u teretanu ( ima nekih 9 meseci :P ), ali vec neko vreme pokusavam da predjem 80kg... Treba za koji dan da ponovo uplatim teretanu pa cemo videti, onda jedem za cetvoricu ![]() Stvar sa time da se ugojite je samo da jedete sto cesce (tipa najmanje 3-4 puta dnevno) i svaki put da se prejedete. I tako svaki dan. Jaca hrana ne odmaze, tipa ja sam se najvise ugojio kada sam svaki dan pored dorucka, rucka i vecere kupovao pljeskavicu pre dolaska kuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Probaj jedan do dva bureka na 5 minuta pre nego sto legnes da spavas i javi se za 15 dana sa rezultatima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vreme za logout? | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 29. 04. 2006. 00:35 |
Brisanje poslednje linije tekstualnog fajla | Blood | PHP | 10 | 24. 11. 2005. 21:58 |
Netačno vreme na serveru | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 08. 06. 2005. 13:15 |