Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() E da, ovo sto Dragan prica za cuvanje pass-a u plain text formatu
![]() http://digwp.com/2009/11/media-templ...-mass-hacking/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Qualified
|
![]() ja mogu da ti preporučim samo sebe. Dok bude meni imalo, imaće i tebi. Ništa ne naplaćujem, a pretpostavljene hvatam za gušu ako im nešto pođe naopako. Tj. više sye plaše mene nego samog đavola.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() I ja povlacim preporuku za MediaTemple. Vec odavno sam presao na WebFaction.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Malopre saznao za promociju na hostgatoru -75%, popust u vezi crnog petka.
Nisam ih do sad koristio ali hosting na 2 godine (Baby plan) za 36 evra, vredi probati. Ako jos neko zeli da proba, kod je 75off P.S. Popust je za nove korisnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() WebFaction ima samo jednu malecnu falinku, ne moze se poslati vise od 500 emailova dnevno - nezgodno za one koji imaju mailing liste ili nesto slicno.
![]() |
#6 |
Banned
Qualified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Qualified
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Za tako nesto koristiti phpList software ili jos bolje koristiti poseban servis za slanje newslettera - sto je sigurno sigurno je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vidim ja, pravićete vi host011 od blata
![]()
"Hvala" bluesman za poruku: |
![]() |
#10 |
novi član
|
![]() Jel ima neko iskustva sa burst.net? Deluje mi previse jeftino za VPS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta sve preporučujete za učenje PHP-a | chandler | Sva početnička pitanja | 14 | 15. 09. 2009. 14:55 |
Maximalan i preporučeni broj fajlova u direktoriju | mb_sa | PHP | 17 | 27. 01. 2009. 22:01 |
google.co.yu preporučuje francuske feedove? | pcigre | Opušteno | 0 | 09. 04. 2008. 01:00 |
Hosting od 100MB koji je velicine 88MB !!! | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 27. 09. 2005. 00:22 |