![]() |
#81 |
133t
Master
|
![]() Off Topic: hmmm... evo gledao sam malo ove brojke... nekako mi ostade gorak ukus u ustima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Čisto da znate da cenite ovo, takvi podaci su obično poslovna tajna. Naročito ako nisi prvi na listama
![]()
![]() |
#83 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#84 |
book-keeper
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 1
7 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Znao sam da RTS i Pink uticu po zdravlje gradjana, nisam ocekivao da sve tv stanice postanu kao rani b92 ali da ce b92 postati Pink 2 ... to zaista ...
Bukvalno, postao je kao projekat Zeljka M. sa ciljem da pokrije trziste koje ne slusa Tcetcu & Co Slika vredi hiljadu reci. Ona fotka sa b92 u Pink oblacicu je zapravo najdirektniji kroshe koji sam imao prilike da vidim. I stvarno, na kraju, u cemu je tu uopste poenta? Koja je poenta Velikog brata Sta to privlaci gledaoce i kupce reklamnog prostora? Sto kaze, Ciga Milenkovic: il sam ja sve pametniji il je svet sve gluplji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Reklame u programima | Jin Kazama | Marketing i SEO | 3 | 17. 09. 2008. 16:36 |
Stari ogasi i reklame | ivanhoe | Opušteno | 2 | 14. 09. 2006. 10:44 |
Reklame u RSS feedovima | marinowski | Marketing i SEO | 3 | 31. 10. 2005. 09:35 |