![]() |
#82 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Nemo' da brišeš, poučno je.
|
![]() |
![]() |
#83 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.09.2007
Hvala: 9
5 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
drugar, ne ide taj biznis tako..kad bi doslo do takve prodaje, nebi se prodavao tu samo "kod", vec posjetioci, brend, itd itd, i tacka. no, to si jedno utuvio u glavu, ili nas za*ebavas ovdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() da
![]() druze nemam stvarno snage da se raspravljam, ja toliko cenim svoje znanje i to je to! i taj brend treba da gradi na licno mojoj svojini, posetioce treba da privuce mastovita realizacija platforme, ciju sam grubu ideju utanacio i doveo do detalja! dakle, nece brend i posetioci kao muve na * da dodju na 10k za makreting, vec ja trebam da to omogucim, ali opet, svako naravno ima pravo na svoje misljnje i nadam se ako nista drugo da ce sutra nekome ko bude u slicnoj sutuaciji ovo da bude korisno ![]() --- edit: ljubav moze da se vodi a da vam ne udje, ko vam kaze suprotno je gej ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
expert
Grand Master
|
![]() Off Topic: ako ti njih ubedis u ovo sto zelis, daj njihove koordinate i meni. za 10k, pola godine usavrsavanja neceg, 0% rizika za mene i 80% ucesca na kraju, dobijaju realizaciju jedno 10-tak projekata ![]() ontopic: aj srecno, pa da ti nas zajebavas za 2 godine iz Haitija (ili lokacije po zelji) |
![]() |
![]() |
#86 |
Mister
Master
|
![]() Čitam 2 dana i ne verujem. Vidi ovako. Firma "Fender" je napravila model "Stratocaster" još davne 1954. godine. Na takvoj gitari je svirao Jimi Hendrix. Vrednost jedne od njegovih gitara danas je preko 100k dolara. Koliki deo ide Fender-u?
#87 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Moze.
|
![]() |
![]() |
#89 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Lock.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
prodaja .RS domena? | dootzky | Opušteno | 14 | 31. 01. 2011. 23:48 |
Zastita intelektualne svojine | Milos Jankovic | e-Business | 7 | 29. 05. 2009. 14:38 |
U Srbiji raste prodaja kompjutera - 80% veca prodaja u prethodna 3 meseca | STELLANOVA | e-Business | 19 | 27. 10. 2006. 19:27 |
Prodaja domena ?? | blogowski | e-Business | 8 | 24. 10. 2005. 10:38 |