|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() Pozdrav,
Evo morao sam da napišem par reči o svom novom telefonu SE k800i. Jednom rečju odličan telefon. Ima skoro sve f-je koje mi trebaju. Mail, IM, RSS, PhotoBlogging (preko postojećeg blogger naloga), 3.2 Mpix fotoapara,... Ono što nema je WiFi (što je mana), ali ima USB network pa može da koristi net dok je nakačen USB kablom preko računara (tako se ujedno i puni). Inače, rezolucija ekrana je 240x320. U prevodu, fantastično (ranije sam imao nokia 6610 ![]() Npr. odete u poštu/banku ili sličnu omiljenu nam instituciju, neko krene da se izdrkava na vas. Uslikate ga i pravac blog, na primer ![]() Uskoro očekujte slike na mom starom/novom ![]() Poz, gastonR p.s. Sigurno će biti još utisaka, tek sam ga juče pazario.
![]() |
#2 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Kakve su fotke? Trebale bi da budu jako dobre, i zbog toga bih kupio nov mob. ako se odlucim za kupovinu ili cu to ili Nokiu 6270/6280. N80 je mnogo skupa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nice, samo ... se nema symbian, tako da ... ako zelis dobre fotke onda je logican izbor Nokia N73
![]() A koji od ova 2 ima bolje slike ... to niko ne ume da kaze. Moj izbor je bio Nokia. P. S. Izvinjavam se ako ovo nekome zvuci kao flejmovanje, nije mi to cilj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() Citat:
![]() Veruj mi da sam se jadva prelomio. Kada izbor padne na dva modela tada počinje veselje ![]() Symbian mi trenutno nije bio prioritet, tako da sam se zato odlučio za se k800. Ono sto je meni bilo bitno to ni jedan ni drugi nemaju, a to je wiFi, a opet neki telefon sa tako dobrom kamerom + wiFi tesko moz' se nadje za pristojne pare. So... Ja do sada nisam video live in action n73, mada verujem da je fenomenalan telefon. U stvari, oba su tu negde, skoro pa ista, nijanse su presudile, mada sad da me pitas koje su... nemam pojma ![]() Mogli bi da ih testiramo i live, pa sve to da uporedimo sa Aničićevim HTC 3600... to sam ja hteo da kupim, ali mnogo je skup još uvek. Možda je trebalo da sačekam iPhone, deluje pristojno ![]() A za flejm... koji flejm? ![]() ![]() ![]() poz, gastonR
![]() |
![]() |
#5 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Potrazio sam cenu ovde i prestravio se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() N73 je dobar telefon natrpan naprednim opcijama, ali ima svoje tikove s vremena na vreme. Nije redak slučaj da se zakuca, uspori se kad se nakupi dosta podataka na kartici (posebno medije) itd. Doduše, samo treba da se naučiš na njene bubice (i kako da ih izbegneš) i onda je max telefon.
Količina stvari koje mogu poći naopako je direktno srazmerna kompleksnosti sistema što važi i za "pametne" telefone. Upravo iz tog razloga mislim da je Nokijin fabrički software na nekim lite modelima mnogo bolje rešenje za ljude kojima treba samo telefon nego cimanje sa Symbianom.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 19. 01. 2007. u 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Mene zanima kakav je kvalitet fotki nocu.
Kod mene na k750, fotke koje se prave preko dana su ekstra, a nocne, iz clubbinga pa jos u blago pripitom stanju imaju dosta snega, tacnije neke fotke budu ok a neke katastrofa. Voleo bih iskreno misljenje bazirano na uzorku od bar 10 kom fotki, znaci ne da pokazujes samo one sto su najbolje ispale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Evo ih par slikanih noću, kad je Mungos bio u NS:
http://www.devprotalk.com/showpost.p...6&postcount=66 Elementarno čišćenje plus resize. Kao što si i rekao, neke fotke ispadnu OK, neke su samoz za Trash. Doduše, čak i mnogo ozbiljnije kamere od onih koje se ugrađuju u mobilne imaju problema sa noćnim fotografisanjem.
![]() |
#9 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Hvala za info.
Ondak nista, necu trositi pare, sto i nije tako lose ![]() btw, jel su ove fotke prosle kroz neki filter za skidanje snega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisu. Samo su "sređene" boje sa auto filterima. Duduk sam za obradu fotografija tako i da nisam mogao da izvedem nešto spektakularno.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Promena vlasnika Google AdSense | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 7 | 19. 11. 2010. 12:08 |
Futrola za Sony Ericsson X1 Xperia | f14Tr0n | Hardware | 1 | 18. 03. 2010. 23:41 |
Registracija RS sa zaštitom podataka vlasnika | ljtruba | Domain Name Service (DNS) | 2 | 30. 09. 2008. 10:14 |
Istrazivanje Ericsson-a (ima neko?) | [nq] | Opušteno | 2 | 17. 05. 2007. 00:14 |