IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Pozdrav društvo,
planira li još neko da ide na How to web u Rumuniji. ITDogađaji su bili prošle godine i donose vrlo zanimljive utiske, a ovaj u Beogradu je bio više nego epski pa sam planirao da ih posetim ove godine. Tamo negde druge nedelje novembra je, a osim mene znam da će ići još i Nemanja Srećković i Vukašin. Pa eto ideje, ako niste znali šta da radite. http://how-to-web.net/ Mislim da Vukašin ima neke popuste za ekipu, a znam da će ići i bus iz Beograda. I sorry ako zvuči kao spam, ubi me ovaj posao, sve što pišem izgleda kao reklama za tiganj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Kako Eniac rece trebao bih ici, verovatno cu biti u ovom hostelu 10 evra je noc, bezbedan deo Bukuresta, veoma blizu mesta odrzavanja konferencije.
Ovo je moj broj u Rumuniji +40 (0) 72 1180448 (vodafon).
![]() |
#3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja cu ako nesto ne iskrsne da idem takodjer ... cekam jos neku potvrdu da li mi je kalendar slobodan u tom periodu.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|