(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Datum učlanjenja: 26.01.2011
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Poz,
Imam negde oko 2000 html fajlova iz kojih bi trebao da izvucem samo jedan deo texta koji bi trebao da se save-a u drugi fajl, txt fajl ako je moguce. HTML kôd:
<h2 class="lyricCapt"><a href="test.html">Van Gogh</a></h2> <h3 class="lyricCapt">Da li zna</h3> <span style="color: #CCCCE7;">Ovaj tekst je pregledan 18 puta</span> <center><p id="lyric">Kao da sedim na krovu <br /> nekog umornog grada <br /> dok tiho pricamo mesec i ja <br /> <br /> Nocas ovladaj besom <br /> kaze ovladaj sobom <br /> nocas senke igraju svoju igru <br /> i okrecu tiho svaki nemir u pobedu <br /> <br /> A znam gde boli, boli kada si ti <br /> nista nekom ko je tebi sve <br /> <br /> Da li zna? Da nema vremena <br /> da nema razloga <br /> i ja sam nekad bio veliko sunce <br /> pa me je strah ugasio <br /> <br /> Da li zna? Da nemam nikoga <br /> a vreme ne ceka <br /> ako ne pobedim, ako ne pobedim <br /> bez i jednog metka ubice me <br /> <br /> Kao da sedim pod kapom <br /> neke umorne price <br /> dok tiho mislimo mesec i ja <br /> ona znala je da ode, ona morala je <br /> kaze prejaka zed je slomila sve <br /> <br /> Zelim te sada ako nije mrznja <br /> mrzim te sada ako nije ljubav <br /> uvek ce senke igrati igru <br /> uvek ce senke igrati za nas</p></center> Hvala |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|