|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 5
61 "Hvala" u 18 poruka
![]() |
![]() Nije baš za forum "opušteno", ali nisam znao gde drugde da postujem.
Dakle, Ilija mi je pokazao jednu knjigu koja me je navela da razmišljam o tome: Kako najbolje organizovati vreme, a pritom koristiti sve moguće gadgete savremene tehnologije? I da ne punim glavu informacijama, već da isključivo zapisujem. Šta vi koristite? Da li imate npr. neki planer u mobilnom telefonu koji sinronizujete sa outlookom itd...? Ja trenutno koristim Google Calendar, ali ne znam kako da u njega stavim taskove koji mi nisu vezani za vreme, tipa "pročitati onu knjigu o Marketingu" Kako handlujete dogovore koji se dese na licu mesta? Na primer, na ulici se dogovorite sa nekim "vidimo se u četvrtak u 4", i onda to bombarduje u glavu dok ne stignete do kuće da zapišete? Ili u telefon...? I da li neko može da mi preporuči neki model mobilnog koji lepo rešava taj problem. Imam Sorry Ericsson koji ima neki bedni schedule, potpuno beskoristan. Hvala! |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] Kako videti procenat IE6 u Google Anayliticsu videti u funkciji vremena? | kaizen | Sva početnička pitanja | 3 | 24. 04. 2009. 13:06 |
Šta slušate dok radite? | f13o | Opušteno | 32 | 05. 09. 2008. 10:44 |
Hoćete da radite za startup? | Ilija Studen | Linkovi | 7 | 06. 06. 2007. 14:23 |
Kako radite korekturu sajta? | Pedja | Planiranje i usability | 4 | 08. 09. 2006. 15:55 |
Organizacija vremena, posla i života (tips'n'tricks) | mungos | Opušteno | 16 | 03. 05. 2006. 13:56 |