|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovo je juče bilo u Blicu, ako nekog zanima:
http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/employment.asp Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Off Topic: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Sedi i plači ako je nemaš. Činjenica je da je diploma merilo pri zapošljavanju i napredovanju u velikim firmamam, posebno ako im računarstvo nije primarna delatnost.
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Hvala Bogu da su i diplome počele da donose prednost pri zapošljavanju.
![]() |
#5 | |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ma bre :P sta se bunite onaj/ona ko zaposljava nekoga (recimo programera) moze da trazi Visu Djubretarsku ako hoce to je njegov/njen izbor... njegov/njen utisak da mu profil takvog radnka treba
i ceo dtp moze da se skupi da se svi zajedno uhvatimo za ruke i pljunemo mu/joj pod prozor... Off Topic: sto sam postao demokrata... vidi kako je ovo lepo i tolerantno! receno Ma fakulteti su glupost... netreba niko da ih uzima u obzir pri zaposljavanju... sa fakulteta izlaze neobrazovani ljudi! eto tako ja se zalazem da gazdama zabranimo da gledaju diplome i sve to tako. u koji ce flame sada da nastane... bas me zanima ko ce prvi da pocne rofl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Citat:
- IT znanje koje dobijes je ok, al' dosta teoretsko. Za bilo kakvo real world znanje moras dosta sam da se angazujes - nije uopste lako zavrsiti ETF. Znam dosta ljudi kojima to nije poslo za rukom. To sto su veci problem neke elektronike a ne racunarski ispiti samo dokazuje da si u stanju da savladas i nesto sto te ne zanima ali se mora Mislim da ovo drugo nosi mnogo vecu tezinu kod poslodavaca. U neku ruku si sertifikovan da mozes da zavrsis zajebane (inzenjerske) stvari, a znanje je na drugom mestu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() kao neko ko NIJE zavrsio ETF (ostalo mi 5 ispita
![]() - naucio da razmislja analiticki i - ima odlicne radne navike (sto je IMHO bitnije od stecenog znanja, jer programiranje se ionako ne uci na faxu nego samostalno radeci..). Takodje na ETF-u sam 10 godina (shmrc.. ![]() Ne kazem ja da su ostali fakulteti losiji ili manje vredni, ali ETF (bar za generacije iz 90-tih) ima opravdanu reputaciju... moj utisak (posto sam drzao godinama casove ljudima sa razanih fakulteta) da je u IT-ju PMF rame uz rame sa ETF-om po tezini, a da je FON ipak lakse zavrsiti.. pa onda par praznih mesta pa Saobracajni, VETS, Visa PTT i itd..
![]() |
#9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pravilo ne vazi, iako nemate diplomu fakulteta ne znaci da necete moci da konkurishete na taj posao, a ako ste strucni onda nema problema... evo to se desilo meni, radim kao programer i nemam diplomu, a na konkursu se trazila diploma...
![]()
![]() |
#10 |
expert
Grand Master
|
![]() chek, chek
nisam u srbiji, pa ne znam, prosvetlite me ETF - nije li tamo informatika malo 'hardwernija' od informatike na prirodno-matematickom? prevodim imena na lokalne analoge i ovde je tako kako sam ja napisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Projektant LAN mreze sa licencom ? | metaphysic | Opušteno | 7 | 09. 09. 2010. 15:10 |
Paket racuna kod Raiffeisen banke, problem. | martinluter | e-Business | 34 | 31. 08. 2010. 17:18 |
Raiffeisen ebanking | mileusna | e-Business | 5 | 28. 08. 2008. 11:04 |
Raiffeisen Banka uvodi IBAN | kai | e-Business | 10 | 12. 01. 2006. 16:45 |