|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne mogu da verujem, upravo mi FF je izgubio 200MB filma koje sam skidao 2 sata...
skidanje se zaglavilo iz nepoznatog razloga (spor je server verovatno, pa se FF istripuje), pa sam probao da uradim pause/resume, ali to ne radi uopste...onda sam pokusao da makar sacuvam ono vec skinuto i iskopiram .part fajl, ali je on lockovan tako da ni explorer ni TC ne umeju da ga iskopiraju. Onda sam kliknuo cancel u nadi da ce samo da skine lock, ali naravno istog trenutka ga je FF izbrisao potpuno... grrr, davno me browser nije ovoliko iznervirao ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Instaliraj FlashGot i neki klasičan download manager. Za veće stvari koristim kombinaciju FlashGot ekstenzije i FlashGet managera. Radi posao...
![]() |
#3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() "Ono" kod Firefoxa ne moze da se nazove download managerom. :-) Ne podrzava ni resume download, a pause radi tako sto samo uspori download.
Probaj: http://www.downthemall.net/ Ja inace koristim FlashGot u sprezi sa Flashget. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() jedan od razloga zasto ponekad koristim i operu
![]()
![]() |
#5 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Opera ubedljivo ima najbolji download manager.
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Da. Uvek je koristim kada se iznerviram zbog FF.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Citat:
![]() FF ima stvarno los download menadzer, bez gore navedenih ekstenzija stvarno bi bio nula u odnosu na Operu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da download manager mu je stvarno los, medjutim, kako ja Operu iskljucivo koristim nisam isprobavao download ekstenzije za FF. Valjaju li, kad se sa Operom uporede?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Znaci, ne verujem sta se desava... Citam ovu temu i krecem da skidam software za IrDA na laptopu, i posto mi stoji na bateriji a otisao sam da veceram, vracam se i ulogujem se, kad ono stoji download na 97%... I stoji... I stoji...
![]() ![]() Ne mogu da razumem da izbacuju novi FF a da jos nisu popravili stari bug (resume) u dl menadzeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ne znam kako radi u 2.0, ja jos imam FF 1.5.. mozda su i popravili?
Elem, po Ilijinoj preporuci, stavio sam FlashGot extenziju i instalirao Free Download Manager kao externi programcic za skidanje, i sad to sve vrlo lepo radi zajedno...ima resume, ima skidanje paralelno vise chunkova, super... Mada skoro sam na ivici da predjem na Operu za "every day" surfovanje, a FF da koristim samo za posao...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Download day | cvele | Opušteno | 0 | 29. 05. 2008. 10:51 |
Menadzer real estate portala | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 08. 03. 2007. 14:12 |
paralelni download | ivanhoe | PHP | 10 | 05. 02. 2007. 14:35 |
potreban IT menadzer | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 15. 11. 2006. 09:51 |