|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Na sajtu B92.net sam pročitao ponudu za njihovu ..."akciju 1 Evro – 1000 prikaza! To znači da na ovaj način svi mogu da se oglašavaju na najposećenijem sajtu u Srbiji bez obzira na raspoloživi budžet."
Zainteresovan ovom ponudom osvrnuo sam se na naše IM tržište (koliko mi saznanja dozvoljavaju) Rezultat "virtuelne istrage" je ... PITANJE : KADA će online oglašavanje u Srbiji biti u rangu sa online oglašavanjem u regionu? Kakva je naša budućnost ? Koja je Vaša prognoza ? U odnosu na okruženje (Hrvatska, Bosna, Makedonija, Bugarska, Slovenija, Crna Gora) p.s. citiracu jednu osobu: "Pa opet, sve je to smešno u poređenju recimo sa „susjedima“: centralni baner na njihovom sajtu sličnom našem (po informacijama koje smo dobili od par predstavnika svetskih kompanija) košta trostruko više nego kod nas, a uspešnost naših sajtova je nemerljiva, u našu korist." ..."Srbija je zemlja starih ljudi, u njoj vlada bela kuga a još uvek caruje nepismenost. Skeptičan sam, znam mnogo domova u koji kompjuter nikada neće ući, ljudi se plaše svog neznanja, teško se suočavaju sa „mašinom“. To je mnogo veliki problem a žao mi je što naš sajt u toj borbi ne može previše da pomogne; da bi nas neko čitao mora biti kompjuterski makar polupismen kako bi do nas uopšte došao." _________________________________________ Šabac "MALI PARIZ" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
profesionalac
Qualified
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
vlasnik sajta Benchmark Poslednja izmena od glaspodrinja.com : 15. 12. 2006. u 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
obala.net najdi.si index.hr Mojblog croblogeri.com kupiprodaj.net algoritam.hr 24ur.com siol.net avto.net mislim mogao bih ovako do sutra.... on a verovatno ni mnogi drugi neshvataju dokle je razvoj web sajtova dosao u slo i hr... evo recimo za slo: http://www.soz.si/uploads/pdf/moss_02_2006_dosegi.pdf O cemu vi pricate ljudi ? U slo kada odes kod direktora (kao ozbiljna firma) i ponudis mu sajt za 5000-2000 eu normalno razgovaras sa njim, kod nas bi te za ponudu od 2000eu gadjao nekom metalnom pikslom ako je pusac a ako nije onda nekim drugim tvrdim predmetom. Na ulici recimo u Kopru ili negde drugde na slo obali Obala.net je toooliko popularan sajt da bukvalno SVI na obali koriste taj sajt... i to sumanuto Opet kazem mogao bih do sutra da pricam o ovoj temi ali nevidim poentu kada je neko u stanju da uporedi nas internet i nasu Publiku sa slo ili hr... EJ! kod nas Politika svoj sajt updejtuje jednom dnevno i to sa tekstovima iz Print novina EJ! Politika! kakav kvalitet kod nas o cemu mi pricamo?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
• nema Internet Payment Gateway. ![]() A na to bih dodao jos samo ovo: http://www.devprotalk.com/showthread.php?p=368#post368 Citat:
Naravno, ne racunam "casne izuzetke" koji raspolazu opstinskim/gradskim/etc. budzetima pa im je svejedno da li taj...kako se zvase...websajt? kosta 100 dinara, ili 10.000 evra. Poslednja izmena od boccio : 20. 12. 2006. u 10:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Citat:
Off Topic: Mi smo krenuli sa Donesi.com reklamama polako da "ispitujem" trziste, probamo razne sajtove i usluge reklamiranja i mjerim sta dobijam i to ce trajati jos par mjeseci, dok ne dobijemo tacnu sliku sta gdje dobijamo za dati novac. I naravno da cemo placati internet reklame dalje tamo gdje ostvarujemo dobar rezultat reklame. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#8 | |
profesionalac
Qualified
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
U Rumuniji je 40, 000 Italijanskih firmi otvorilo svoje poslovnice. Trač ili istina ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa kad su jaki u IT ko će prvi nego ITalijani
![]()
![]() |
#10 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 12
29 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ako pogledaš malo šire njihovu ekonomiju od IT sektora, videćeš da su upravo Rumuni, recimo, jedni od najvećih proizvođača keramike & porcelana. Sa druge strane italijani su jedni od najvećih proizvođača baznih materijala, glazura, dizajniranih matrica, opreme i čitavih postrojenja. Primera radi, jedna rumunska fabrika u toku godinu dana proizvede više porcelana i keramike nego sve naše fabrike zajedno u toku istog perioda od godinu dana. A to je samo jedan sektor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebna osoba za SEO i Internet Marketing | vladagiga | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 21. 04. 2009. 16:44 |
Šta je IMA - Internet Marketing Agencija? | Nikola Vavic | Marketing i SEO | 18 | 22. 11. 2007. 00:03 |
Internet Marketing saradnik | g@rfild | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 11. 2006. 10:07 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 12:46 |