|
![]() |
#1 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ima problem sa http://forum.uzice.net/archive.php na forumu. Ovo je olaksana varijanta foruma koja prikazuje graficki redukovan sadrzaj foruma.
Vec dugo ima to uradjeno na forumu ali Google iz nekog razloga uopste nece da indeksira sadrzaj dalje od prve strane. Nikako ne mogu daproalim sta nisam uradio kako valja. Ne ocekujem da ovaj arhivirani deo sajta ima neki veliki rejting ali bar bi trebalo da bude indeksirano.
![]() |
#2 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() mozda smatra da je to isti sadrzaj kao na glavnom forumu?
![]() |
#3 |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() To sam i ja mislio, pa sam menjao nacin prikaza, title, description da proverim ali nema nikakve razlike. A opet vidjam na google da na nekim forumima nema problema da indeksira i arhiviranu verziju iako je to ocigledno isti sadrzaj.
Bilo bi u stvari najbolje da indeksira samo arhiviranu verziju, jer bi pravio manje opterecenje.
![]() |
#4 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() a da rename-ujes php skriptu u recimo new.php ?
![]() mozda ga tako prevaris... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Predrag Supurović
Grand Master
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() pa cilj je da on to indexira.
kako ces da ga nateras da to uradi - nije bitno, bitno je da on tamo kroči. ne mora bas new.php, moze recimo viewtopic.php... mozda ga google zaobilazi samo zbog imena? ili znas da nije do toga? Poslednja izmena od Peca : 20. 07. 2007. u 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
Link ka .pdf fajlu koji ga nece otvoriti | Zero-Cool | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 29. 05. 2008. 01:14 |
nece mi sajt sa www | dejan86 | Sva početnička pitanja | 10 | 12. 10. 2007. 10:04 |
Nece Google nece Yahoo!, a ja hocu... | sirNemanjapro | Marketing i SEO | 14 | 05. 11. 2006. 03:10 |