|
![]() |
#1 |
old school
Professional
|
![]() IBM je izbacio beta 1 verziju svog "office" paketa pod nazivom IBM Lotus Symphony. Postoje verzije za Windows (XP i Vista) i Linux, a u svim varijantama je potpuno besplatan i moze se preuzeti odavde.
Za vise informacija: http://symphony.lotus.com/software/l...hony/home.jspa
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Da bi nešto imalo eptitet killer treba u stvarnosti i da ubije konkurentni proizvod
![]() Izgleda zanimljivo (na osnovu screenshota koji su na sajtu), ali nema verzija za Mac OS.
![]() |
#3 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Da, ni meni nije jasno zasto bi neko ovo pravio pored OpenOffice-a.
![]() Inace, uvek moze da se desi da program nesto shebe, a cesto ne zbog nesavrsenosti programa nego zbog stvari koje nisu pod njegovom kontrolom. Zanimljivo mi je da neko uopste moze da dozvoli da izgubi podatke, narocito u tekst dokumentu, do tog nivoa da mora da ih ponoov ukucava. Valjda se zna za sta sluze rezervne kopije. Nije ti taj prijatelj neki strucnjak, ocigledno. Koristim OpenOffice godinama i nemam sa njim nikakvih problema, kada je u pitanju Draw i Calc. Impress ne koristim jer mi nije potreban, a ostalo ne koristim jer je nedovoljno funkcionalno. Gledah sajt ovog IBM-ovog ceda i nikako nisam ukapirao zato bi neko prelazio sa OpenOffice-a na to.
![]() |
#5 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
problem je u tome sto je on morao da vrati ljudima verziju koju oni mogu da otvore u svom Wordu, a iz nekog razloga se u jednom trenutku Open Office verzija pojebala i vise nije moglo da se iskljuci highlightovanje nekih izmena u Wordu, a onda posle nije moglo da se iskljuci ni u Open officu, i na kraju se sve raspalo. A naravno kao i uvek backup nemas bas onda kad ti treba najvise... Ne pokusavam ja sad da kazem kako treba odustati od open resenja za Word, meni Open Office isto radi posao super. Ali kad se radi ozbiljan posao onda jos uvek to nije dovoljno pouzdano resenje u okruzenju koje je pretezno MS orijentisano, mnogo je lakse platiti i ustediti si glavobolju...
![]() |
![]() |
#6 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ako nesto ubije office to su web aplikacije besplatne su i ne mogu tako lako da se pokvare od strane korisnika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Miljan Karadzic
Certified
|
![]() To je "bastard child" Lotus Notes-a i Open Office-a, tako da epitet office killer definitivno ne stoji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() tja, od kad je mom ortaku, inace linux entuzijasti, Open Office potpuno sjebao ceo clanak od 30 i kusur strana prilikom konverzije iz/u Word (prilikom pripreme clanka su editori menjali u Wordu, a on je radio u OO), pa je morao da ih prekucava rucno, ja sam postao pristalica da se isplati kupiti Word, koliko kosta da kosta. Ili to ili naterati sve u celokupnom procesu izrade texta da predju na free resenje, sto je uglavnom mnogo komplikovanije...
![]() |
#10 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Inače, na temu pouzdanosti softvera, Excel 2007 ima potencijalno najveći bug u istoriji spreadsheet programa. Poslednja izmena od nn.nn : 26. 09. 2007. u 12:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
shared office | miloshz | e-Business | 6 | 25. 08. 2008. 15:13 |
Office Geek Slang | bluesman | Opušteno | 13 | 23. 06. 2007. 13:50 |
office 2007 | chux | Opušteno | 7 | 21. 11. 2006. 14:01 |
Kućni office ili office u gradu? | mungos | Opušteno | 15 | 07. 02. 2006. 17:21 |