![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Kao što neki znaju, za jedno 2 sata se pakujem i idem u London da ispratim ovogodišnji FOWA. Biću tamo do nedelje i planirao sam, ako neko nema ništa protiv, da u ovoj temi napišem par beleški, zapažanja, šta god mi se učini interesantno.
Gledam spisak govornika i vidim da ima dosta onih koji su na ovaj ili onaj način umešani u svakodnevne poslove mnogih ljudi odavde. Izdvajam po popularnosti aplikacija ljude iz WordPress, jQuery, digg, feedburner, ajaxian, yahoo... EDIT: Oni koji žele odmah da pogledaju izveštaj, neka odu na stranu 6: http://www.devprotalk.com/showthread.php?t=3659&page=6
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 08. 10. 2007. u 14:32. |
![]() |
![]() |
7 članova zahvaljuje bluesman za poruku: |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Sto bi neko imao protiv?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Vodi i mene....
![]() |
#4 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
133t
Master
|
![]() nemoj da mislis, snimiaj to nekako
![]() takodje jedva cekam (ladno nema thumb up smiley) Poslednja izmena od kodi : 02. 10. 2007. u 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() srecan put, lepo se zabavi, i naravno - REPORT BACK MAN!
![]() jedva cekamo da vidimo "first person utisak", ch33rzs!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Nisam mislio da nosim kameru da ne izgledam kao tupavi turista (to sam uvek mrzeo) ili kao neko ko se ponasa kao dete u poslasticarnici... zato sam planirao samo fotke.
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() BTW, nosim DPT majice da bih "spread the word" ... vidim bice dosta slovenaca tamo.
![]() |
#9 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ovo me zanima: http://www.futureofwebapps.com/speak...#ChrisShiflett, pa ako stignes prenesi .. tnx
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Super što ideš, čekamo neke beleške onda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
FOWA Miami | nixa | IT događaji | 49 | 08. 10. 2009. 11:49 |